Відома українська співачка та екссолістка гурту "Гарячий шоколад" Тетяна Решетняк, відоміша як TAYANNA, дуже активна в соцмережах і радує шанувальників не лише чуттєвими треками, а й цікавими постами. У Instagram за артисткою стежить понад 215 тисяч людей.

Тетяна Решетняк підкорила величезний статовулкан Агунг на острові Балі, висота якого складає 3142 метри над рівнем моря, і поділилася враженнями та дивовижними кадрами, зробленими під час пригоди.

"Агунг.. це похід у свій внутрішній храм!", - заявила знаменитість.

Скріншот із Instagram, Tayanna
Скріншот із Instagram, Tayanna

Як повідомила артистка, вони піднімалися всю ніч без страху, але коли при світлі побачили всі небезпечні місця, їх трохи "перетрусило". А ще до співачки прийшло осяяння. Там, коли вона була нагорі, всі людські проблеми видалися їй такими маленькими та нікчемними.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Коли ти йдеш тобі важко як під час трансформацій, а на верху тебе чекає найкрасивіший схід сонця в твоєму житті, і ти розумієш хіба твої проблеми земні можуть бути настільки великими, щоб зрівнятись з величчю краси природи і світу", - поділилася дівчина.

На такій великій висоті зірка повністю довірилася Богові та подякувала йому за те, що змогла побачити таку красу.

Раніше ми писали про те, що Tayanna розповіла, як під час заробітків у Польщі її ледь не заарештували, але врятувало "диво": "Такі пригоди я мав"

Як повідомляв Знай.ua, співачка Tayanna з "дешевого" Балі на два дні заїхала до Києва і знову втекла за кордон: "Я не герой"

Також портал Знай.ua писав, що Tayanna без штанів та взуття опинилася високо в горах, схопившись за голову: "Діти бігали поряд..."