Відома українська акторка та співачка Анна Буткевич, яка до того ж є донькою мільярдера та співвласником великої мережі супермаркетів АТБ, частенько спілкується з шанувальниками та розміщує багато контенту в соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 100 тисяч людей.

Анна Буткевич зібрала в один відеоролик парочку найяскравіших моментів із творчого життя та особистого життя. У кадрі можна побачити, як вона розважається зі своєю донькою Роксоланою, позує для фотографа та демонструє розкішні сценічні вбрання.

Анна Буткевич з донькою, фото з Instagram
Анна Буткевич з донькою, фото з Instagram

А у підписі до відео артистка закликала українців цінувати кожен момент, не згадувати про минуле та насолоджуватися життям. Адже, як вона заявила, ми маємо лише сьогодні.

"Не дивіться назад, не загадуйте, що буде далі, живіть тут і зараз. 🍃🪁 Зупиніться, закрийте очі - відчуйте подих вітру, прислухайтеся до звуків, вдихніть на повні груди. Зізнайтеся в коханні, обійміть дитину, купіть собі квіти, замовте щось смачне та відчуйте смак життя. 🥰💫" - написала Буткевич.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто зазначити, що першим чоловіком Анни Буткевич став депутат від Радикальної партії Сергій Рибалко. Пара одружилася в 2006 році, а вже 2010-му у них народилася донька Роксолана. Однак через 3 роки співачка і нардеп розлучилися з гучним скандалом.

Раніше ми писали про те, що колишня Дзидзьо Slavia поскаржилася на безсоння, спокусливо оголивши декольте: "Не можу заснути"

Як повідомляв Знай.ua, фронтмен "Друга ріка" Валерій Харчишин зізнався, як син взявся за зброю: "З голою сракою"

Також портал Знай.ua писав, що Ірину Федишин ощасливили поранені бійці історіями про те, як страждають окупанти на передовій: "Їм добре перепадає"