Популярна українська блогерка та володарка найбільших вилиць у світі Анастасія Покрещук, яка також знайома глядачам як учасниця проекту "Від пацанки до панянки", регулярно розміщує провокаційні та відверті публікації в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 85 тисяч людей.

Настя Покрещук вирішила трохи роздягнутися та позмагатися з двома хлопцями, щоб з'ясувати, у кого краще виглядає прес. Це сталося біля якогось ресторану і сміливу дівчину зовсім не бентежили глядачі.

Скріншот із Instagram, Настя Покрещук
Скріншот із Instagram, Настя Покрещук

Хоча м'язи блогерки виглядають ефектно, але, як відомо, все це виконана робота пластичних хірургів та результат ін'єкцій. У її друга Митрофанова зовсім не видно кубиків, і тому він вирішив "приховати" такий недолік банківськими картами, а ось другий хлопець може скласти Насті конкуренцію.

"У кого прес п👆🏽зже? 😂 1,2 або 3 😂", - поцікавилася Покрещук у шанувальників.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

І вони відповіли, без сумніву віддавши перевагу дівчині. Однак фанати ще відзначили креативний підхід Митрофанова з його банківськими картками. Більше того, дехто заявив, що прес у чоловіків - це зовсім відстій.

Коментарі - instagram.com/justqueen8888/
Коментарі - instagram.com/justqueen8888/

Коментарі - instagram.com/justqueen8888/
Коментарі - instagram.com/justqueen8888/

Раніше ми писали про те, що скандальна блогерка Настя Покрещук не посоромилася "замутити" з найкращим другом "свого хлопця": "Маршрут перебудований"

Як повідомляв Знай.ua, блогерка Настя Покрещук сміливо накинулася на хлопця в ресторані, забувши про глядачів: "Давай одразу в ліжко, чого тягнути"

Також портал Знай.ua писав, що Адель Асанті з "Холостяка" слідом за блогеркою Покрещук зробила штучний "горішок": "Можна назад у п*рно і 50% ЗСУ"