Відома українська акторка та телеведуча програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Лілія Ребрик любить радувати шанувальників різними публікаціями зі свого насиченого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Лілія Ребрик із чоловіком Андрієм Диким зустрілися зі своїми дітьми після невеликої розлуки та показали зворушливе спільне фото шанувальникам. Артистка повідомила, що зараз вони бачаться рідко, бо мешкають на два міста Київ-Чернівці. І все заради хоч якоїсь безпеки для дівчаток, хоч і там є загроза обстрілу, поки батьки працюють у столиці.

Лілія Ребрик із сім'єю, фото з Instagram
Лілія Ребрик із сім'єю, фото з Instagram

А ще Діана та Поліна дуже за них переживають і щоразу, при їх від'їзді, ставлять жахливе запитання: "А вас там не вб'ють?". Ребрик зізналася, що від цих слів її серце розривається.

"Так хочу, щоб діти замовляли собі подарунки з поїздок батьків, а не жили у страху. Щоб були як за кам’яною стіною, а не з усвідомленням небезпеки. Щоб мріяли про єдинорогів, лего і яскраві фарби, а не про те, коли настане мир. Як же хочеться, щоб усі наші діти були живі!!! - написала Ребрик.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шанувальники попросили телеведучу не опускати руки та не втрачати віри у перемогу над окупантами, а ще побажали щастя та миру її дітям.

Коментарі - instagram.com/liliia.rebrik/
Коментарі - instagram.com/liliia.rebrik/

Коментарі - instagram.com/liliia.rebrik/
Коментарі - instagram.com/liliia.rebrik/

Раніше ми писали про те, що "Вкрали наші життя, землі, мрії": Лілія Ребрик розповіла, скільки українських шкіл знищили окупанти

Як повідомляв Знай.ua, Лілія Ребрик "стусанами" вигнала зі свого життя тих, хто підтримує війну та путіна: "Вам тут не місце"

Також портал Знай.ua писав, що Лілія Ребрик отримала "підвищення" - з телеведучої до губернатора: "Тотальний зрив вежі"