Українські захисники ліквідували ворожий склад боєприпасів в Новоалексіївці (Херсонська область) та командно-спостережний пункт БТГ 217-го парашутно-десантного полку ворога в районі села Максима Горького.

Про це повідомляє ОК “Південь”

“За результатами роботи протягом бойового дня, в тому числі і ракетно-артилерійських підрозділів, підтверджено втрати ворога в кількості 35 рашистів, 6 одиниць броньованої та автомобільної техніки, серед яких 1 танк Т-72 і 1 командно-штабна машина”.

Зазначається, що українські бійці завдали сім авіаударів по окупантах, влучивши  в п’ять осередків живої сили, озброєння та техніки противника в Баштанському, Бериславському та Херсонському районах та в два опорні пункти в понад 40 км від Херсона.

В Берисловському районі ворог намагався проводити повітряну розвідку за допомогою БпЛА.  “Орлан-10” був заземлений зенітно-ракетним підрозділом.

Протягом дня росіяни завдали два ракетні і три авіаудари по наших підрозділах. П’ять крилатих ракет типу “повітря – повітря” випущено по літаках Повітряних сил, але втрат нашої авіації немає.