Відомий український тренер із шоу "Зважені та щасливі" та мотиватор Аніта Луценко часто розміщує для шанувальників цікаві та інформативні пости, а іноді розповідає і про особисте життя. На її акаунт у Instagram підписано понад 1 мільйон осіб.

Незабаром відбудеться важлива подія для всіх школярів - початок нового навчального року у вересні місяці. Багато українських дітей були змушені залишити рідну країну ще навесні чи влітку, а деякі з них досі залишаються за кордоном. Донька Аніти Луценка не стала винятком.

Аніта Луценко з донькою, instagram.com/anitasporty
Аніта Луценко з донькою, instagram.com/anitasporty

У червні дівчинці виповнилося 6 років і це означає, цього року їй час іти в перший клас. Але Луценко прийняла важливе рішення - відправити її до британської школи, і вона вважає, що окупанти вкрали у Мії можливість розпочати цей розділ життя з вірними друзями, які були б з нею до закінчення школи.

Аніта дуже переживає і сердиться через це, але сподівається, що з Мією все буде добре, і вона завжди її підтримуватиме.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Сказати, що я зла, це нічого не сказати…. вкрасти в дитини 1 вересня - без рідних поруч - це …🤬🤬🤬 але ми всі з вами багато матюків знайдемо щодня на цю паРашу…. (я сподіваюсь що Мія почне в Британії, а закінчить школу в Україні - дуже вірю - цим і живу)" - написала спортсменка.

Раніше ми писали про те, що Аніта Луценко із "Зважені та щасливі" порушила головне питання, чоловіків не стосується: "Треба почати..."

Як повідомляв Знай.ua, Аніта Луценко розповіла, як боротися з випаданням волосся на тлі стресу під час війни: "Не втираємо те, що можемо з'їсти"

Також портал Знай.ua писав, що Аніта Луценко емоційно звернулася до росіян: "Нудить від тих фейків, історичних перекруток, якого біса?"