Поп-зірка Кайлі Міноуг, яка посіла перше місце в чартах, звернулася до соціальних мереж, щоб поділитися зворушливою даниною поваги своєму «натхненнику» Олівії Ньютон-Джон. Зірка Grease померла у віці 73 років.

Дану публікацію Кайлі Міноуг розмістила у своєму акаунті в Instagram.

Олівія, найвідоміша головною роллю Сенді Олссон у фільмі «Бріолін», померла у віці 73 років. Це підтвердив її чоловік у понеділок (8 серпня).

Австралійська співачка Кайлі поділилася чудовим повідомленням разом із знімком дуету наприкінці 80-х, зробленим невдовзі після виходу хіта Кайлі Loco-Motion.

Олівія Ньютон-Джон та Джон Траволта: скрін з відео
Олівія Ньютон-Джон та Джон Траволта: скрін з відео

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

На завантаженому чорно-білому знімку зображено захоплену Кайлі, одягнену в досить елегантну сукню. Вона стояла поряд з Олівією, яка була в гладкій чорній сукні.

На знайденому знімку, зробленому на Королівському двохсотрічному концерті, знято обожнення Кайлі голлівудською легендою, коли вона дивилася на свого кумира з трепетом.

У своєму зворушливому підписі Кайлі висловила, що, будучи юною зірочкою, вона рівнялася покійній актрисі.

Кайлі написала у своєму підписі: «З десяти років я любила та дивилася на Олівію Ньютон-Джон. І завжди буду. Вона завжди надихатиме мене в багатьох відношеннях. Мої глибокі співчуття її сім'ї та близьким».

Протягом усієї музичної кар'єри Кайлі австралійська суперзірка продовжувала рівнятися на Олівію.

Юна Кайлі вказала на Олівію під час перегляду старого інтерв'ю і сказала: "Ось ким я хотіла бути. А потім мені довелося піти її стопами в реальному житті, і це приголомшливо!"

Як раніше повідомляв портал "Знай", шанувальники Брітні Спірс благають ФБР знайти зірку.