fbpx

Поради по картах Таро сьогодні неймовірно важливі. Несподівані труднощі таки можна уникнути, а то й “перекрутити” все так, що замість “чорної смуги” почнеться – біла!

Поради по картах Таро сьогодні неймовірно важливі. Несподівані труднощі таки можна уникнути, а то й “перекрутити” все так, що замість “чорної смуги” почнеться – біла!

Гороскоп на середу, 10 серпня 2022 року, за картами Таро передбачає для всіх знаків Зодіаку насичений день.

Щоправда у когось середовище буде яскравим та веселим, тоді як в інших представників зодіакального кола може виникнути багато несподіваних труднощів.

Овен – Блазень

Карта Блазень символізує нашу внутрішню дитину: можливо, на вас чекає початок чогось нового, або ж ви поглянете на звичні речі кардинально по-іншому. Сьогоднішній день подарує вам щось на кшталт осяяння. Ви зробите несподівані висновки щодо ситуації, яка, здавалося б, давно вже була проаналізована і нічого нового відкрити для вас не могла.

Гороскоп на середу пророкує вам початок нового періоду, коли ви з веселим подивом і без будь-яких конкретних очікувань зможете зрозуміти для себе одну просту істину: в житті дається пустити на самоплив те, що відбувається, але і це виллється у величезну удачу.

Телець – Король мечів

Король мечів сам собою символізує прогрес особистого розвитку. У контексті гороскопу він позначає розмову, яку вам доведеться перенести саме сьогодні. Вона може бути дуже нелегкою, зате розставить по місцях багато аспектів вашого життя. Можливо, саме цього дня ви зумієте прокласти собі шлях до влади, на яку так давно очікували. Але, Таро попереджає, що варто все ж таки з обережністю ставитися до подарунків долі, тому що успіх може закрутити вам голову.

Близнюки – Путівник

Ця карта Таро означає добровільно обрану самотність і самоту. Близнюкам розклад на середу пророкує самокопання, але все ж таки це допоможе розібратися в собі. Вам варто зайнятися внутрішнім дослідженням та не реагувати на будь-які випади з боку оточення.

На самому базовому рівні самітник означає ізоляцію, швидше за все, саме це піде вам на користь у цей день. Намагайтеся уникати гучних компаній. Навіть найтовариські та соціально-орієнтовані інколи потребують “тихої години”, щоб підзарядитися але й відволіктися від звичних клопотів.

Рак – Помірність

Представникам цього знака Зодіаку варто постаратися знайти баланс між добром та злом. Карта Помірність символізує досягнення золотої середини між крайнощами. Отже, вам варто правильно розставити пріоритети і визначити, що найважливіше саме зараз. Помірність і спокій призведе до пом’якшення розбіжностей і зниження напруженості, хоча водночас гороскоп Таро передбачає вам якесь випробування.

Лев – Дама жезлов

Ця карта повідомляє про те, що в цій ситуації актуальні для вас як ніколи претензії на лідерство, адже на кону гордість та честолюбство. Ця карта завжди випадає людям, які чуйно відгукуються на амбіції, прагнення до незалежності та самостійності, до успіху в кар’єрі, у соціальному житті.

Також гороскоп на сьогодні пророкує Левам впевнені кроки до самореалізації та особистісного зростання. Карта може вказувати, що ви не на жарт надихнулися, захопилися чимось і з жаром виконуєте задумане. Рухайтеся вперед, і все у вас вийде.

Діва – П’ятірка денаріїв

Карта П’ятірка денаріїв, як правило, випадає для людей, які живуть серцем. Вона підтримує духовне начало, іноді руйнуючи матеріальне. Гороскоп на середу за картами Таро може обіцяти втрату чогось матеріального та набуття натомість життєвого досвіду, отримання уроку. Однак, замість цього ви зможете придбати щось важливіше, що допоможе незабаром налагодити зв’язок з оточенням і досягти давно поставлених цілей.

Терези – Трійка мечів

Трійка мечів говорить не лише про смуток та скорботу, а й про активний конфлікт. Вируючі почуття гніву і роздратування. Вона несе в собі інформацію про людську слабкість, про крах ілюзій та намірів, про безпорадність перед проблемами та труднощами. Трійка Меч завжди символізує собою прагнення до недосяжного ідеалу, відмова від дійсності і, разом з тим, нездатність від цієї дійсності піти. Або, іншими словами, спробу вирішити завдання невідповідними способами. Терезам варто зібратися нарешті з силами, і зробити ривок, інакше можете загрузнути в цій безодні.

Скорпіон – Верховна жриця

Ця карта передбачає представників цього знака Зодіаку глибинні, підсвідомі сили. Такі як інтуїція, внутрішній голос, передчуття, що дають тверду впевненість без логічних доказів; а також терпіння. Вам потрібно навчитися вичікувати потрібний момент для активних дій.

Не варто втручатися у процес, що відбувається. Зачекайте небагато, але й справи самі приймуть потрібний напрямок. Якщо ж ви все-таки вирішили втрутитися, необхідно ясно усвідомлювати свої цілі, інакше ризикуєте покарати самі себе.

Стрілець – Жінка жезлів

Карта Жінки жезлів – владна правителька, і її рішення шляхетні і добре продумані. До своїх послідовників вона ставиться з розсудливістю, щедрістю та підтримкою. Ви в даний час маєте врівноважений характер, але й здатні діяти сміливо і владно. Ваші особисті стосунки базуються на зрілому розумінні, ви віддані та проникливі. Сьогодні вам варто просто виявити наполегливість. Це допоможе в майбутньому стати максимально продуктивними і досягти успіху.

Козеріг – Трійка кубків

Трійка кубків означає, що початковий емоційний імпульс приймає певні задовільні форми. При цьому одна емоція може підмінятися іншою, більш прийнятною. Подібні ігри зазвичай відбуваються лише на рівні підсвідомості. Карта Трійка кубків несе ідею розуміння процесів життєтворчості та свідомого включення почуттів у процеси. Перемикання з внутрішнього світу до зовнішнього, а й, навпаки, від зовнішніх вражень до багатства своєї душі. Вона символізує достаток та процвітання. Користуйтесь цим!

Водолій – Дев’ятка денаріїв

Ця карта вважається ознакою фінансового успіху, виграшу, великого та часто несподіваного прибутку. Вона означає поворот на краще, везіння, вдалий збіг обставин, матеріальний добробут та зміни. Які дозволяють зробити життя набагато комфортнішим. Гороскоп на сьогодні пророкує винятковий успіх, якого досягнуть завдяки особистим талантам, зусиллям. І зовсім не псує особистість.

Проте, людина зазвичай залишається віч-на-віч зі своїм успіхом. І буває, що навіть свою радість їй розділити нема з ким. Придивіться до подій довкола!

Риби – П’ятірка кубків

Карта означає розчарування та скорботу про втрачене. Це, з одного боку, може означати нездійсненність того, на що людина дуже розраховувала. А з іншого – переживання з приводу розлучення з чимось важливим, але й значущим. Гороскоп обіцяє вам важкий період, але водночас і чітку світлу смугу. Безперечно на вас чекає успіх, просто постарайтеся змінити звичний перебіг подій.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

You cannot copy content of this page