Співачка Аліна Гросу за останні кілька років зробила величезний прорив в кар'єрі, причому зірка вирішила розвиватися одразу в двох професіях: співачки та актриси.

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Навесні артистка випустила одразу три кліпи - трилогію "Дико любила Вову". Але найбільше ажіотажу викликала новина про майбутнє заміжжя співачки - цю радісну новину вона повідомила шанувальникам у соцмережі.

Про це Аліна Гросу розповіла у ексклюзивному інтерв'ю Знай.uа.

Співачка поділилася подробицями майбутнього весілля, розповіла про зіркових гостей, зокрема, свою хрещену маму Ірину Білик та про реакцію своїх батьків на важливий крок у житті доньки.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Зараз я можу відкрито говорити про своє заміжжя. Це відбудеться в другій половині червня у Венеції. Я і мій майбутній чоловік Саша дуже любимо це місце. Ми одноголосно прийняли рішення зв'язати себе узами шлюбу саме там. Додам, що весілля буде проходити на півночі Італії, у Вероні. Саме там знаходиться легендарний будинок героїні п'єси Вільяма Шекспіра", - розповідає Аліна.

Ірина Білик та Аліна Гросу

На запитання журналістки про те, чому співачка вирішила офіційно зареєструвати стосунки, адже зараз багато пар живуть у цивільному шлюбі, Гросу відповіла, що вже давно готова "пов'язати себе із коханим вузами Гіменея".

"Ми давно разом. Більше 4-х років. Ми не робимо це заради штампу в паспорті. Рано чи пізно, але це повинно було трапитися. Ми відчули, що зараз відповідний час оформити наші відносини офіційно".

Аліна Гросу
Аліна Гросу

Гросу додала, що навіть якщо вона втратить чоловічу половину шанувальників, відмовлятися від заміжжя із коханим - не збирається.

"Трохи переживаю, але сім'я на даному етапі для мене важливіше. Я нікуди не подінуся, я як і раніше буду продовжувати радувати своїх шанувальників новими піснями, проектами. Я дуже вдячна своїм шанувальникам. Їх підтримку я відчуваю протягом усіх 20 років, як я співаю на сцені", - резюмувала Гросу.

Аліна Гросу з нареченим Олександром

Нагадаємо, раніше Аліна Гросу з нареченим поділилися зворушливими фото з найромантичнішого міста.

Як повідомляв "Знай.uа", MONATIK показав Києву шоу світового рівня. На концерті був і Володимир Зеленський.

Також "Знай.uа" писав, що фітнес-тренер Марина Боржемська поділилася радісною новиною про зміни в особистому житті.