Партнер рубрики Події

У Центрі тернополянин роз'їхав кошенят машиною

У Центрі тернополянин роз'їхав кошенят машиною
  • На вулиці Руській, 19 у Тернополі чоловік переїхав машиною троє кошенят на очах дітей, які гралися на дитячому майданчику у п’ятницю, приблизно о 09:30,- кажуть очевидці.
  • У поліції кажуть, що його не покарають, якщо на водія не напишуть заяву.

 

Жителі вулиці Руська, 19 підгодовували у дворі безпритульну кішку, яка нещодавно народила троє кошенят. А вранці, у п’ятницю, один із жителів цього будинку, який не любив цих котів, переїхав безпритульних кошенят машиною.

   - Кошенята нікому не заважали, а він завжди до них погано ставився, - каже жителька будинку пані Юлія. - І цей нелюд безжально, навмисно роздавив їх машиною.

Жінка відразу звернулась у поліцію, але там їй сказали, що до відповідальності його не притягнуть, бо це безпритульні тварини.

Відео дня

   - Цей нелюд виховує внуків і називає себе європейцем. У Європі його б за такий вчинок позбавили волі й надовго. А в нас залишаються тільки соцмережі та інтернет-видання, - каже тернополянка.  - Треба піднімати це питання і зробити як у Дніпрі та Харкові - визнати дворових котів екосистемою міста, тоді в них буде захист і ніхто не посміє вчинити таке. У Європі вже давно все вирішили в правовому полі.

У патрульній поліції Тернополя підтвердили, що жінка зверталась із скаргою на лінію 102.

   - Жінці потрібно звернутись в відділення поліції для написання заяви по цьому факту, - коментує старший інспектор ПС УПП в Тернопільській області Катерина Басалига. - І тоді на нього можуть накласти, або адміністративну, або кримінальну відповідальність.

За жорстоке поводження з тваринами є адміністративна відповідальність (ст. 89), а також  кримінальна (ст.299).


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (145)
  • Маша Журавська

    Вкид в тему. А хто цікавиться долею тварин "в добрі руки" на Шептицького? Куди дівають тих кошенят і собачат безпородних, яких ніхто не забере? Тільки цього тижня була свідком як кошенята напівпритомні доходили на спеці в акваріумі, зрозуміло що наступного дня їх вже не було.  А наївні люди приносять свій незаплановпний виводок торгашам і ще платять від 30 грн за тваринку, щоб ті їх "віддали в добрі руки".
    Чомусь долею цих тварин ніхто не переймається - очі не бачать, серце не болить.
  • Leonid Zilnyk

    Єбать уйобок блядь.Дайте хтось дані про це чмо.
  • Наталя Панцьо

    Оприлюдніть фото і його дані.... нехай люди знають «героя» в лице
  • Volyanska Nataliya

    O це з ним зробити те ж
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up