Львівський бізнес-партнер Медведчука купив телеканал ZIK

391929

Власником каналу Zik став Тарас Козак, який йде в Раду за списком Опозиційною платформи - За життя.

Політик Тарас Козак, близький до Віктора Медведчука, 14 червня став новим власником телеканалу Zik, йдеться в прес-релізі, опублікованому на сайті 112.ua.

«Тарас Козак став новим і одноосібним власником телевізійних мовників телеканалу Zik - компаній Міст ТБ і ТРК Нові комунікації. Таким чином, в медіаактиви Козака тепер три канали: 112 Україна, NewsOne і Zik», - сказано в повідомленні.

На базі трьох цих каналів Козак створив медіахолдинг Новини, генпродюсером якого призначений Олексій Семенов, який 3 червня пішов з телеканалу прямо.

Нагадаємо, на десятому місці списку Опозиційною платформи - За життя опинився Тарас Козак – близький друг Віктора Медведчука. Його трудова кар’єра почалася 1994 року в радгоспі «Львівський», а далі була податкова — від ревізора-інспектора до першого заступника голови ДПА у Львівській області. Очолював тоді податкову брат Віктора Медведчука Сергій. З невеликими перервами до 2010 року вся трудова діяльність Тараса Козака була пов’язана із митницею. Крім того, було декілька спроб потрапити до парламенту: 2006 року за списками маргінальної політичної сили Наталії Вітренко, згодом як мажоритарник, однак спроба провалилася із тріском. 2014 року Тарас Козак таки став нардепом за списками «Опозиційного блоку». Сьогодні він офіційно значиться власником двох телеканалів «112 Україна» та «NewsOne» (неофіційно телеканали належать Віктору Медведчуку).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: