У Львові викрили продавця зброї

14.06.2019 19:13   Джерело: Щоденний Львів
Опубліковано : Патрік Скеля

Працівники Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області спільно з оперативниками Личаківського відділу поліції викрили 39-річного львів’янина, причетного до продажу зброї, пише - Щоденний Львів.

Про це повідомили в понеділок, 10 червня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «28 березня чоловік за 22 000 гривень продав автомат, який, згідно висновку судово-балістичної експертизи, є бойовою нарізною вогнепальною зброєю, та 76 патронів до нього. Крім того зловмисник неподалік від свого будинку на вулиці Кавалерідзе реалізував за 8000 гривень обріз самозарядної рушниці.

«Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення за частиною 1 статті 262 Кримінального кодексу України (викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин чи радіоактивних матеріалів або заволодіння ними шляхом шахрайства або зловживанням службовим становищем). Обвинувальний акт скерований до суду», – поінформували також в обласному управлінні поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Щоденний Львів