На Городенківщині п’яний чоловік викрав автомобіль, щоб поїхати до дівчини

14.06.2019 19:13   Джерело: Місто ІФ
Опубліковано : Патрік Скеля

Тлумацький районний суд Івано-Франківської області виніс вирок чоловіку, який викрав автівку.

Читайте також

На Косівщині за день обікрали чотири будинки
На Прикарпатті працівниця ломбарду викрала золото

Інцидент стався в Городенківському районі в селі Чернятин, в квітні цього року. Потерпілий чоловік приїхав на своєму автомобілі «Опель Корса» до кафе «Бочка», на святкування Дня народження колеги по роботі, пише - Місто ІФ.

Автомобіль він припаркував неподалік та залишив незачиненим й з ключами від замка запалювання в салоні.

В цей час обвинувачений повертався до себе додому. Пізніше він побачив біля дороги залишений автомобіль марки «Опель Корса». Тоді чоловік й вирішив викрасти автомобіль, щоб поїхати до дівчини в с. Ясенів-Пільний Городенківського району. Там він і залишив викрадений автомобіль.

У судовому засіданні чоловік свою вину у пред'явленому обвинуваченні за ч. 1 ст. 289 КК України визнав повністю та підтвердив всі обставини злочину.

Суд виніс вирок та визнав чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 КК України та призначити йому покарання – штраф в розмірі 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 17000 грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу ifnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Місто ІФ