547 2 хв

Дженніфер Лоуренс вперше розповіла про ліниву підготовку до власного весілля

Голлівудська 28-річна акторка Дженніфер Лоуренс, яка точно не з тих, хто робить зі свого особистого життя сенсацію, вперше прокоментувала підготовку до весілля. І зробила це так само, як і готується до нього - трохи ліниво!

Дженніфер Лоуренс вперше розповіла про ліниву підготовку до власного весілля

Дженніфер Лоуренс / Джерело: Getty Images

Якщо одні дівчата роблять з весілля подію всього свого життя, то Дженніфер точно не входить в їх “клан”. І особливо ні через що не переймається. Бо сукня обрана, а місце, де відбудеться подія, - теж.

Я побачила сукню. Вона сподобалося мені. "Ось ця сукня", - подумала я. Побачила місце і одразу вирішила: "Чудово, у нас є місце". Я не нервую: занадто лінива, щоб бути невротиком,

  • розповідає зірка “Голодних ігор”.
Відео дня

До слова, Дженніфер спершу не хотіла влаштовувати дівич-вечір, але в останній момент вирішила, що хоче зібрати своїх подружок на келих ігристого. Проте тут її чекало розчарування, бо через пізнє попередження ніхто не зміг приїхати і акторка так засмутилася, що аж розплакалася.

Але про свого коханого 33-річного директора галереї сучасного мистецтва Gladstone Gallery Кука Мароні селебріті відгукується зі захватом. Для неї честь стати місіс Мароні.

Кук Мароні - фото 438000

Кук Мароні / Getty Images
ШоубізДженніфер ЛоуренсЗіркове весілляВесілляСелебрітіПоділитись:

Новини партнерів

Реклама