п`ятниця, 26 квітня

Зеленський оголосив голосування у Facebook за кандидатів на пост голови Львівської ОДА

Президент України Володимир Зеленський запропонував жителям Львівської області вибрати з трьох кандидатів майбутнього главу обласної державної адміністрації.

У зв’язку з цим він виклав пост на своїй сторінці Facebook з пропозицією вибрати одного з трьох кандидатів, – пише Народна Правда.

“День добрий, Львівщина! Звертаюся до вас за допомогою. Зараз є три претенденти на посаду голови Львівської ОДА. Хочу дізнатися вашу думку про ці панів. Що ви знаєте або чули про їх репутації, менеджерських і моральних якостях? Та й взагалі – хто вам більше подобається? “, – написав Зеленський на своїй сторінці в соцмережі.

На посаду голови Львівської ОДА президент запропонував три кандидатури:

  1. Денис Шмигаль, 43 роки, кандидат економічних наук. Директор ДТЕК Бурштинська ТЕС, заступник генерального директора ПАТ “ДТЕК Західенерго”;
  2. Максим Козицький, 38 років, директор компанії “Еко-Оптіма”, лауреат премії “Людина року” в номінації “Підприємець року”;
  3. Маркіян Мальський, 35 років, адвокат, кандидат юридичних наук, голова західноукраїнської філії юридичної компанії Arzinger, автор трьох книг, понад 100 наукових і 300 публіцистичних статей.

“Що думаєте?” – запитав президент.

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.