Президент знову на велосипеді: куля в мішень, так куля в мішень

Президент знову на велосипеді: куля в мішень, так куля в мішень

Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов влаштував позапланові військові навчання, під час яких продемонстрував вміння стріляти, сидячи на велосипеді.

Після опівночі глава держави віддав наказ про оперативне приведення військ національної армії в стан боєготовності. Крім військових частин, за тривогою в навчальний центр вирушили бойові літаки та вертольоти.

Після закінчення навчань Бердимухамедов вирішив похвалитися власними бойовими навичками. Президент сів на велосипед, взяв пістолет і поцілив у три мішені.

Президент Туркменістану не вперше фігурує у неоднозначних відео. Мабуть, Гурбангули дуже любить двоколісний транспорт. Раніше він показав вміння грати у баскетбол верхи на велосипеді.

А у листопаді 2018 року Гурбангули на засіданні уряду вирішив підняв золотий гриф штанги.

Проте, не лише спортивними здібностями може похвалитися Бердимухамедов. У липні 2018 року, президент разом зі своїм онуком зачитали реп. У пісні йдеться про красу місцевої природи та досягнення туркменського спорту.

А у квітні того ж року мегапопулярний дует знову порадував громадськість репом про свого коня Роваче в честь Національного свята ахалтекінського скакуна.

 

Раніше Заступник голови Адміністрації президента й один зі сценаристів серіалу “Слуга народу” Юрій Костюк заявив, що українцям не варто сподіватися, що Зеленський почне їздити на велосипеді.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitter Telegram та Instagram.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.