Мельник каже, що нардеп Шевченко погрожував їм Коломойським і 1+1 (ВІДЕО)

Автор: Єва Жасминова

14 Jun, 2019 21:00

Поділитись публікацією
Мельник каже, що нардеп Шевченко погрожував їм Коломойським і 1+1 (ВІДЕО)

Оксана Мельник, директор з маркетингу міжнародної будівельної компанії “M GROUP DEVELOPMENT” звернулася з офіційною заявою до клієнтів компанії, мешканців Франківська, а також президента України Володимира Зеленського, щодо нещодавнього відеозвернення народного депутата України Олександра Шевченка.

Який, за її словами, намагається “втягнути компанію у свою брудну передвиборчу гонку за крісло народного депутата”, пише Галка з посиланням на rupor.

Пряма мова:

 

“По-перше, “M GROUP DEVELOPMENT” та її засновник Іван Мельник не висували жодного кандидата на парламентські вибори. Юрист компанії Олександр Богачов самостійно прийняв рішення взяти учать у виборчій компанії.

По–друге, Олександр Шевченко сам чотири рази телефонував до спільного знайомого – підприємця Заріцького Віталія, кидав погрози у бік компанії і вимагав організувати зустріч з Іваном Мельником.

По-третє, Іван Мельник, спеціально приїхавши у Франківськ, зателефонував до Шевченка, час і місце зустрічі були ініційовані Шевченком.

По-четверте, основною вимогою зустрічі було зняти з виборів кандидатуру Олександра Богачова, погрози ішли у бік Богачова, Івана Мельника та в основному у бік компанії. У разі невиконання, Шевченко обіцяв залучити усі ЗМІ групи “Приват”, у тому числі і “1+1″ з метою завдання нищівного удару по діловій репутації компанії. А також намагався зініціювати зустріч у ширшому колі за участю Ігоря Коломойського.

По-п’яте, тези політика про погрози йому, його сім’ї від бізнесмена Івана Мельника, піар-компанії з обливання лайном нардепа працівником комунальної служби, згадка кримінального авторитета Патлатого, звернення до президента з такою гучною заявою, що банда на чолі з Іваном Мельником рвуться до влади – це все викликає лиш посмішку. Шевченко розуміє, що програє вибори і більше нічого цікавого не зміг придумати.

Наша компанія і її юристи з самого ранку працюють над позовною заявою про захист честі, гідності і ділової репутації компанії і її засновника. І ми робитимемо все, щоб засідання відбулося ще до виборів і було відкрите для громадськості та ЗМІ.

Чекаємо на ваше публічне вибачення”.