Українська журналістка та телеведуча, дружина Юрія Горбунова Катя Осадча вирушила до соціальної мережі, щоб повідомити українцям важливу інформацію. Вона сказала, що вирушила до Фінляндії для особливого завдання.

Дану інформацію Катя Осадча оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

«Дякуємо Фінляндіі за неймовірну підтримку На першій світлині ми з найвідомішою телеведучою Фінляндії Катєю Столь. Катя на один вечір віддала мені своє крісло ведучої заради спеціального випуску найпопулярнішого фінського музичного шоу «Пісня мого життя» присвяченого Україні. Шоу пісня мого життя це програма про пісні, що стали знаковими в житті уяасників шоу, спеціально на зйомки приїхали наші зірки спорту і шоу-бізнесу, аби розказати про Україну, про війну на прикладі своїх історій і життя. В прайм-тайм на фінському телебаченні ми будемо говорити про Україну, про страшний терор на нашій землі і жахливу країну - терориста росію», - попідомила відома журналістка.

Катя Осадча, сукня від Frolov, фото: Соня Плакидюк та JetSetter
Катя Осадча, сукня від Frolov, фото: Соня Плакидюк та JetSetter

Також українська телезірка розповіла про те, що зараз фіни порівнюють себе з українцями. Це через те, що Фінляндія, як і Україна, – сусід найбільшого та найжахливішого агресора на планеті – росії.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Фіни зараз нас порівнюють із собою в фінській війні, в нас один ворог і один сусід, тому всі фіни з лютого готуються до вторгнення росіі.
Фіни розповідають, що їм вдалося перемогти завдяки «сіссу» - це внутрішня сила кожного фіна, що є і сміливістю і патріотизмом і незламністю одночасно. Ми українці в цьому схожі з фінам і хоча ми прост називаємо це відчуття сміливістю, ми точно будемо боротися до останньго на всіх можливих фронтах».

Як раніше повідомляв портал "Знай", Катерина Осадча розстебнула сорочку і пригорнулася до чоловіка, і це не Горбунов.

Нагадаємо, Катерина Осадча розкрила лайфхак для українців у Грузії.