fbpx

Тижневий гороскоп кохання на 3-9 жовтня 2022 року: кого чекає на цій “доріжці” романтика, а кому слід серйозно задуматися, чи правильно вони вчинили!

Тижневий гороскоп кохання на 3-9 жовтня 2022 року: кого чекає на цій “доріжці” романтика, а кому слід серйозно задуматися, чи правильно вони вчинили!

Щотижневий любовний гороскоп на 3-9 жовтня 2022 року підкаже, чого зараз слідкувати в любовному житті.

Хто зараз може бути спокійним за своє любовне життя, а кому варто починати хвилюватися? Читайте любовний гороскоп на цей тиждень і дізнайтеся, чого очікувати.

Цікаво, що станеться у вашому любовному житті найближчим часом? Якщо ви хочете підготуватися до майбутніх днів, прочитайте свій любовний гороскоп на цей тиждень

Овен

Цього тижня на Овнів чекає багато безсонних ночей. Якщо вони вирішать повірити чиїмось обіцянкам, їх чекає сильне розчарування. Інша людина не матиме жодних планів проводити з ними час і уникатиме телефонних дзвінків. Вона збирається призначити зустріч з кимось іншим.

Телець

Тельці можуть відчувати себе втраченими. Ситуація, в яку вони потраплять, виявиться зовсім іншою, ніж вони думали раніше. Але замість того, щоб заздалегідь робити припущення, вони повинні запитати про все, чого вони не розуміють. Інакше у відносинах буде багато непорозумінь.

Близнюки

Близнюки не можуть просити кохану людину чекати їх рішення. Якщо вони не знають, чого хочуть, їм слід чесно поговорити з ними та поговорити про їхні сумніви. Однак потенційний партнер не повинен залежати від своїх примх.

Рак

Раки забудуть, що вони комусь щось обіцяли. Коли вони роблять це по-своєму, докори сумління можуть охопити їх. Однак скоро виявиться, що цей незапланований прояв “бунту” дуже сподобався іншій стороні. Тож перетворимо все на жарт.

Лев

Леви в найближчий час повинні зосередитися на роботі і подбати про своє здоров’я. Однак вони не повинні скаржитися на це. Коли вони навчаться ставити себе на перше місце і займатися своїми справами, в їхньому житті станеться диво. Раптом вони стануть для когось набагато важливішими, ніж раніше.

Діва

Діва буде налаштована песимістично. Якщо вони зараз не в стосунках, вони можуть почати думати, що їх ніхто ніколи не полюбить. Вони помиляються, адже тісний зв’язок у них утвориться буквально за кілька тижнів – наприкінці жовтня. Тож у найближчі дні їм варто попрацювати над своєю самооцінкою.

Терези

Терези не повинні показувати, що їм не вистачає впевненості в собі. Замість того, щоб надавати іншій людині перевагу в любовних стосунках, вони повинні сміливо боротися за своє. Інакше з ними можуть погано поводитися.

Скорпіон

Скорпіони відомі своєю впертістю, але це не означає, що їм дозволено нав’язувати власну думку своїм близьким. Хтось навчить їх цього тижня. Хоча він навряд чи буде вашим партнером, все ж варто прийняти ситуацію як важливий урок і навчитися з неї.

Стрілець

Стрільці не повинні шкодувати про людину, яка пішла від них. Якби вони розповіли їй про свої почуття, напевно, історія склалася б інакше. Однак, оскільки в цій історії так багато таємниць, виявилося неможливим досягти розуміння.

Козеріг

Козероги отримають визнання в коханні, яке може змінити їх життя. Хтось запропонує їм роман і таким чином заплутає їх у їх організованому повсякденному житті. Перш ніж відмовитися, вони повинні подумати, коли останній раз у них була можливість “зійти з розуму”. Їм не варто відмовляти собі в задоволенні, якщо їм його бракує.

Водолій

Наприкінці тижня Водолії так сильно почнуть думати про свою колишню кохану, що не зможуть зупинитися – вони обов’язково підуть з нею на контакт. Здається, нітрохи не пошкодують. Вони можуть відновити любовні стосунки.

Риби

Рибам доведеться зрозуміти, що деякі речі в житті повинні закінчитися, щоб звільнити місце для нових. Інакше цього тижня вони застрягнуть у своїх спогадах і з великою гіркотою почнуть думати про майбутнє. Їм не варто цього робити – вони, відповідно до закону тяжіння, цим тільки собі нашкодять.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

You cannot copy content of this page