fbpx

1 жовтня – не простий день, особливо для цих “обраних” Всесвітом знаків Зодіаку. Порада Всесвіту піде вам лише на користь!

1 жовтня – не простий день, особливо для цих “обраних” Всесвітом знаків Зодіаку. Порада Всесвіту піде вам лише на користь!

Всесвіт радить прислухатися до настанов на суботу, 1 жовтня 2022 року.

Близнюки

Перша половина суботи виявиться досить напруженою. Настрій сьогодні може часто змінюватись, не виключене відчуття внутрішньої дисгармонії. Намагайтеся протягом цього періоду не робити вчинків під впливом емоцій: те, що здасться актуальним і необхідним зараз, може стати непотрібним вже за кілька хвилин.

Цей час не підходить для започаткування нових справ, а також для участі в будь-яких масових заходах. Увечері намагайтеся уникати лестощів. Можливо, ви помітите, що оточуючі люди стали частіше відволікати вас, а також пропонувати приєднатися до відпочинку чи спільних розваг.

Слухайте своє серце і не піддавайтеся на провокації!

Діва

В суботу Дів не оминуть гострі відчуття. Велика ймовірність настання форс-мажорних обставин, що вимагають від вас оперативності та винахідливості. Для виходу з кризи використовуйте свої знання (а якщо потрібно, то багатий життєвий досвід).

Великим плюсом вам буде вміння користуватися авторитетними джерелами інформації. Можливо, вам знадобляться впливові знайомства або родинні зв’язки.

Не показуйте що ви самі зі всім справитеся. Добра порада піде лише на користь!

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

You cannot copy content of this page