Найяскравіша учасниця проєкту "Супермодель по-українськи" та серіаліті "Київ вдень і вночі" Віка Маремуха (після заміжжя Беле) нещодавно стала щасливою мамою.

Але також вона не забуває і про війну, яка йде у її рідній країні. А французький принц Маре бізнесмен Луї з усіх сил допомагає наблизити нашу перемогу над російськими окупантами.

Вікторія Маремуха із чоловіком Луї, фото: vicky_mare/instagram
Вікторія Маремуха із чоловіком Луї, фото: vicky_mare/instagram

7 вересня Вікторія народила сина, якого вони із чоловіком, французьким бізнесменом Луї, назвали Люком.

Народжувала Маре у Києві, Луї був поруч із нею. Виявляється, що француз не гаяв часу з початку повномасштабної війни, а брав участь у русі Anonymous (угруповання активістів і хактивістів, які здійснили низку масштабних мережевих атак – прим. ред.).

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Всі, хто займається фішингом (вид хакерства, мета якого - отримання доступу до конфіденційних даних користувачів - прим.ред.), щоб нашкодити русне, так чи інакше входять до Anonymous. Хоча, звичайно, є конкретний осередок угруповання, - розповіла Маре про чоловіка-айтішника у YouTube-проєкті "Слава+". -Більшість українських працівників Луї за кілька днів до повномасштабного наступу приїхали до Таїланду. Не тому, що ми знали, що буде війна, просто країна зняла частину ковидних обмежень і всі планово зібралися в офісі в Таїланді. Ми були в депресії та хотіли щось робити. Команда Луї також допомагала: зламувала пошти та бази, робила розсилки та спами. Більше того, чоловік досі цим займається разом із нашими фахівцями. Але подробиць розповісти не можу – це секретна інформація."

Віка Маремуха, фото: Знай.ua
Віка Маремуха, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що Віка Маремуха з "Київ вдень та вночі" розповіла, що трапилося у її шлюбі з Луї, більше не так.

Раніше ми повідомляли, що Віка Маремуха з "Київ вдень та вночі" розповіла, які проблеми були із сином під час пологів.