Про це він розповів на своєму каналі.

«Я думаю, що це цілеспрямована така стратегія. Це ж держава-терорист, по суті, у них все на якихось терористичних актах будується. Спочатку була Чорнобильська атомна станція, там де вони окопувалися і де генерал казав, що під час Другої світової війни там нічого не було, радіації немає, все добре», - повідомив Олександр Качура.

Також народний депутат наголосив, посилаючись на свої джерела, що ситуація з Чорнобильської атомною станцією, коли ворог окупував Київську область, була на межі катастрофи. За словами Олександра Качури, якби росіяни звідти не пішли й українській армії не вдалося знову взяти ЧАЕС під контроль, збалансувати всі системи, то могли би бути дуже погані наслідки.

«Потім була Запорізька атомна станція, тобто зараз це. Коли ми просили НАТО й всі країни закрити небо над Україною, саме це малося на увазі, тому що ми розуміємо, із ким ми воюємо, ми розуміємо, на що вони можуть піти», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Володимир Зеленський назавжди відмовився від переговорів із диктатором путіним: опубліковано офіційний документ.

Також Знай.ua повідомляв, що протипутінський рух буде розвалювати російську армію зсередини: краще за командування навряд впораються.