$39.22 €42.36
menu closed
menu open
weather +11 Київ

Фейгін: Судячи з обличчя, у Медведєва сексу немає G

Фейгін: Судячи з обличчя, у Медведєва сексу немає Фейгін: Медведєв постійно думає про свою нереалізованість
Фото: EPA
Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв наслідує президента РФ Володимира Путіна. Про це в інтерв'ю головній редакторці інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман заявив російський юрист, блогер Марк Фейгін.

"Медведєв – реально ідіот. Він був ідіотом, навіть коли був президентом – цього не скасуєш. Медведєв – у принципі, людина, яка мислить дозволеними категоріями. Я цілком припускаю, що він, незважаючи на стилізацію з усією цією нісенітницею, яку він демонструє у своїх соціальних мережах, таки наслідувач. Він, знаєте, хоче бути маленьким Путіним. Ось через свою несамодостатність. Путіну не дорікнеш несамодостатністю особистісною. Там несамодостатність, знаєте, культурна й ідейна. А так – як особистість він, по-моєму, цілісно почувається, цілком гармонійно", – зазначив Фейгін.

Він вважає, що в Медведєва з особистісною цілісністю є проблеми.

"Медведєв слабенький щодо цього. Він існує тільки тому, що є Володимир Володимирович Путін. І він це все долає рефлекторно. І все, про що він думає, – це про свою недосконалість, свою нереалізованість. Адже міг би бути, і сам читати промовиська, а так", – сказав Фейгін.

"Ви ж знаєте цю історію, еге ж? Коли Путін дав йому потримати один строк, він наприкінці вже з ним не розмовляв і збирався сказати своїм соратникам, що "ніякого Путіна, нічого не віддаватиму, іду на вибори", – сказала Бацман.

"Знаєте, і так, і ні. Тому що це його грала партія другого строку. Особливо дружина на Медведєва впливала: вона хотіла, щоб він залишився. Це правда. А сам він підігравав, підтакував. Напевно, цілком міг. Але чогось він якийсь просто зовсім не дуже в цьому сенсі. Як я завжди казав, судячи з його обличчя, сексу в нього немає", – заявив Фейгін.

Відео: Алеся Бацман / YouTube

Контекст

Медведєв познайомився з Путіним, за офіційними даними, на службі в мера Санкт-Петербурга Анатолія Собчака. Згодом Медведєв змінив Путіна на посту президента РФ 2008 року й "повернув" посаду через один президентський строк 2012 року.

Про те, що Медведєв планував балотуватися на другий строк, в інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону розповідав російський журналіст, автор книги "Вся кремлівська рать" Михайло Зигар. За його інформацією, через це стосунки Путіна й Медведєва погіршилися.

Із 2012-го до 2020 року Медведєв очолював російський уряд. 15 січня 2020 року Медведєв оголосив про відставку уряду. Новим прем'єром став Михайло Мішустін, а Медведєва призначили на новостворену посаду заступника голови Радбезу РФ, яку він обіймає досі.