«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 5 жовтня 2022 — що обіцяють астрологи

Сьогоднішній день виявиться досить сприятливим. Перша половина дня принесе особливу увагу до деталей, дозволить зосередитися, ясно і чітко висловлювати свої думки. Спілкування протягом цього часу не відбуватиметься дуже інтенсивно чи емоційно, навпаки, йому буде властива деяка сухість, інформує Ukr.Media.

Але при цьому викладати факти буде простіше, тому це добрий час для ділового спілкування, підписання важливих документів. Для нових починань сприятливою буде друга половина дня.

У цей час не виключені вигідні та перспективні пропозиції. Зараз також посилиться фантазія та винахідливість, що можна використовувати для занять інтелектуальною творчістю.

Овен

Сьогодні різноманітність відомостей та контактів допоможе Овнам уникнути зацикленості на власній персоні. Це прекрасний день для навчання (включаючи вивчення іноземних мов).

Він добрий для переговорної, посередницької, літературної, рекламної діяльності, для роботи у сфері консультування, викладання, програмування. Складаються чудові умови для коротких переміщень, пошуків інформації, партнерської роботи. Ви можете знову зустріти авторитетну людину, яку одного разу втратили з уваги.

Телець

Сьогодні для успіху Тільцям життєво потрібні комунікабельність, допитливість, готовність вчитися. Представники цього знаку стануть багатшими за рахунок комунікабельності, ерудиції, поінформованості.

Це слушний час для придбання підручників, путівників, комп'ютерних програм та додатків, інформаційних носіїв, засобів зв'язку. Має сенс знову звернутися до забутої скарбнички корисних знань (наприклад, заглянути до старого конспекту, довідника, списку рецептів, адресної книги, бази даних).

Близнюки

Сьогодні Близнюки у центрі уваги, зірки обіцяють їм стабільний успіх. Це чудовий момент для відновлення навчання, а також передачі знань іншим людям. Можливо, саме ви забезпечуватимете оточуючих інформацією та авторитетними порадами.

Ви можете успішно виступити в ролі вчителя, перекладача, коментатора, секретаря, репортера, консультанта або посередника. Висока ймовірність творчої наснаги чи щасливого повороту подій в особистому житті. У вас можуть з'явитися нові задуми чи нові таємниці.

Рак

День сприятливий для навчання та роздумів. Можливе поновлення контакту з учителем, куратором, духовним наставником. Не виключений потяг до чужих секретів і до забутих джерел знань.

Багатьом Ракам захочеться перечитати цікаву книгу, переглянути хороший фільм, відвідати знайомі місця, зустрітися з товаришами з подорожі чи шкільними друзями. Сьогодні непоганий час для поглибленої роботи в Інтернеті (пошуку відомостей, розсилки листів, відновлення облікового запису, листування з віддаленими кореспондентами).

Лев

Леви сьогодні потребують контактів з однодумцями та охоче можуть використовувати для цієї мети віртуальне спілкування. На цей день можна сміливо планувати зустріч однокласників, пошук друзів за інтересами, проведення наукової конференції чи презентації.

Ймовірно, що необхідні люди самі знайдуть вас. Зараз варто заглянути на сайт, де ви давно не бували. Не залишайте поза увагою власний мережевий ресурс (форум, чат): на ньому можуть знову з'явитися повідомлення від учасників, що давно мовчали.

Діва

Доля готова подарувати Дівам все, що вони хотіли. Вони можуть сьогодні розраховувати на прихильність начальства, на допомогу сім'ї, на чиєсь заступництво. Але хоч цей день відкриває перед вами довгоочікувані можливості, ви можете вирішити переглянути своє ставлення до них.

Можливо, вам пообіцяють те, що ви давно мріяли (наприклад, роботу в іноземній фірмі). Погоджуйтеся на привабливу пропозицію лише в тому випадку, якщо вона лежить у руслі ваших нових інтересів, інакше незабаром на вас чекає розчарування.

Терези

Сьогодні Терези в числі улюбленців удачі, користуйтеся цим. Що б ви не задумали, ви швидко завоюєте авторитет, отримаєте інформаційну та моральну підтримку. Вам буде неважко придбати потрібні знання і авторитетних покровителів.

Це чудовий час для розвитку зупиненого масштабного проекту. На вас чекає успіх у справах, пов'язаних з вищою освітою, туризмом, юриспруденцією, посередництвом, перевезеннями, видавничим бізнесом, релігією, організацією міжнародних та масових заходів.

Скорпіон

Сьогодні будь-який Скорпіон може спокійно ходити краєм прірви: у потрібний момент доля простягне йому руку допомоги. Щоб ще більше убезпечити себе, не віддаляйтесь від колективу. Запорукою вашої безпеки стають партнерські та приятельські контакти, а також комунікабельність, рухливість, ерудиція.

Підтримуйте старі зв'язки з представниками громадськості, преси, науки, туристичних та видавничих фірм, з працівниками освітніх, страхових, податкових, правових чи транспортних структур.

Стрілець

День сприяє громадській діяльності Стрільців, створює умови для зростання їх популярності. Сьогодні чудовий час для громадської роботи та виступів перед широкою аудиторією. Воно також підходить для зміцнення партнерства, зокрема шлюбного союзу.

Можливий успішний захист дисертації, яскравий театральний чи політичний дебют. Щоб справити найвигідніше враження, з'являйтесь усюди у супроводі друзів (шанувальників, учнів, виборців) чи вірного однодумця.

Козоріг

День сприятливий для надання інформаційних послуг. Комунікабельність і освіченість піднімуть Козорогів в очах шефа, клієнтів, підлеглих. Не забувайте, що навчання, переговори, обмін відомостями є невід'ємною частиною зробленої вами кар'єри.

Можливо, сьогодні вам доведеться консультувати колег, складати (вивчати) службові інструкції, навчати (екзаменувати) недосвідчених співробітників. Для виконання поточних завдань може знадобитися бездоганно діючий засіб зв'язку або стабільне підключення до Інтернету.

Водолій

Ця доба розташовує Водоліїв до творчих інтелектуальних занять і приємного відпочинку в хорошій компанії. Сьогодні можна зателефонувати друзям, розіслати запрошення, обміркувати програму особистого побачення.

Будь-який із ваших оригінальних задумів знайде непогане застосування. День вдалий для неформального заходу, зокрема за участю дітей. Вечір підходить для дружньої зустрічі, корпоративної вечірки, колективної прогулянки, відвідування багатолюдної клубної тусовки.

Риби

Сьогодні ваші близькі промовисті, товариські, сентиментальні, гостинні. Можливо, саме від них ви дізнаєтесь найцікавіші новини. У вашому будинку може постійно працювати телевізор або дзвонити телефон. Загальна атмосфера цієї доби сприяє урівноваженості емоцій і справедливості суджень.

Для багатьох Риб стає можливим поновлення важливої ​​розмови, пов'язаної з переїздом, розміном житла, навчанням, сімейними традиціями. Це слушний момент для розширення особистого житлового простору.

Все буде Україна