facebook

Зеленський видав указ про визнання указів Путіна нікчемними

Президент України Володимир Зеленський визнав нікчемними укази президента рф про визнання “незалежними” Криму, так званих “ЛНР” та “ДНР”, а також Запорізької і Херсонської областей, а також інших рішень на виконання цих указів.


Відповідний указ у вівторок, 4 жовтня, опубліковано на сайті глави держави.

“Визнати нікчемними, тобто такими, що не породжують жодних юридичних наслідків, укази президента Російської Федерації від 17 березня 2014 року №147, від 21 лютого 2022 року №71, від 21 лютого 2022 року №72, від 29 вересня 2022 року №68, від 29 вересня 2022 року №686, а також будь-які інші рішення, акти та договори, прийняті, видані та укладені на підставі та/або у зв’язку з реалізацією зазначених указів президента Російської Федерації”, – йдеться у документі.

Читайте також:  Скасування комуналки!”: Зеленський зробив важливу заяву.

Зазначається, що територія України є цілісною та недоторканною в межах її міжнародно визнаного державного кордону, суверенітет України поширюється на всю її територію.

Також у документі підтверджується невід’ємне суверенне право України на відновлення та збереження її територіальної цілісності у межах міжнародно визнаного державного кордону.

 

 

Запис Зеленський видав указ про визнання указів Путіна нікчемними спершу з’явиться на PRO-NEWS.

Джерело.



Категорії: