10:42 15.06.2019

Екс-нардеп Єфремов увійде в першу десятку списку "Опозиційного блоку" на виборах до ВР замість Пилипенка

2 хв читати
Екс-нардеп Єфремов увійде в першу десятку списку "Опозиційного блоку" на виборах до ВР замість Пилипенка

Екс-голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов займе місце Володимира Пилипенка в першій десятці виборчого списку партії "Опозиційний блок" на позачергових виборах у Верховну Раду України, повідомив народний депутат, лідер партії "Наші" Євген Мураєв.

"Олександр Сергійович (Єфремов – ІФ) вже три роки перебуває в місцях позбавлення волі за абсолютно надуманими звинуваченнями, які не мають доказової бази. Я дуже сподіваюся, що це допоможе його звільнити і привернути увагу ще до тисяч інакомислячих, які перебувають у місцях позбавлення волі через режим Порошенка (п'ятий президент України Петро Порошенко - ІФ). Я б хотів, щоб на це звернув увагу Зеленський (нинішній глава Української держави Володимир Зеленський – ІФ) і все-таки звільнив цих людей", - заявив Мураєв в ефірі телеканалу "Україна", повідомляє прес-служба "Опозиційного блоку".

Він повідомив, що Єфремов увійде в першу десятку виборчого списку "Опозиційного блоку" увійде замість Володимира Пилипенка, який прийняв рішення не брати участь у виборчій кампанії.

"Володимир Пилипенко – заслужений юрист України. Я знаю його як дуже кваліфікованого юриста, який показав свій професіоналізм. Коли почався скандал, він сам ініціював зустріч. Ми дуже довго говорили, і, я вважаю, він прийняв дуже зважене, тверезе політичне рішення – не брати участі у виборчій кампанії, а зосередиться на своїй професійній кар'єрі юриста", - розповів Мураєв.

Як повідомлялося, Єфремова затримали за підозрою у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня 2016 року в аеропорту Києва. Йому також інкримінується підтримка самопроголошеної "ЛНР" і незаконне заволодіння майном "Луганськвугілля".

Єфремова звинувачують в організації захоплення будівлі Луганської обласної державної адміністрації навесні 2014 року, в пособництві при захопленні будівлі Управління Служби безпеки України в Луганській області, вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України.

Його також звинувачують в організаційному та іншому сприянні створенню та діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" і державна зрада.

24 квітня 2019 року Старобільський районний суд Луганської області продовжив запобіжний захід у вигляді арешту екс-голові парламентської фракції Партії регіонів Олександру Єфремову – до 22 червня.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА