Вхiд на сайт
Авторизацiя

Неспокійна п'ятниця: п'ятьох кермувальників напідпитку виявили полісмени минулої доби

Неспокійна п'ятниця: п'ятьох кермувальників напідпитку виявили полісмени минулої доби

П'ятниця видалася доволі неспокійною для полісменів Закарпаття. Патрульні "упіймали" аж п'ятьох нетверезих водіїв, один із яких узагалі був у стані наркотичного сп'яніння та відмовився від перевірки. Про це інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Минулої доби працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння в Ужгородському районі та в місті Виноградів. Ще трьох п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

Учора близько обіду працівники сектору реагування патрульної поліції Ужгородщини отримали повідомлення про те, що у селі Середнє водії двох транспортних засобів можуть перебувати напідпитку. Поліцейські відшукали дані автомобілі. За кермом «ВАЗ 21013» перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення і керував у стані алкогольного сп’яніння. Під час освідування водія, драгер показав 1,27 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

Ще один адмінпротокол за 130 КУпАП склали працівники поліції Виноградівщини. По вулиці Миру у Виноградові працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Passat», який порушив правила дорожнього руху. За кермом перебував місцевий 31-річний житель в стані наркотичного сп’яніння. Від проходження медосвідування виноградівець відмовився, у присутності свідків на нього склали відповідний адмінпротокол.

Ще трьох нетверезих водіїв за минулу добу виявили працівники управління патрульної поліції Закарпатської області.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння), правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: