Місто перетворюється на суцільний чагарник, – ковельчанка

15 Червня 2019, 10:43
3943

У Ковелі біля будинків та на дитячих майданчиках – трава по пояс.

Про це пише Альона Бабарика на своїй сторінці у Facebook

«Шановні наші можновладці, депутати, мер міста Ковеля! Звертаюсь до вас! Невже проїжджаючи в своїх крутих тачках ви не бачите на що перетворюється наше чудове місто! На суцільний чагарник! Невже біля будинків і на дитячих майданчиках трава має бути в пояс!? Дожились – просто з трави під під'їздом виліз вуж! Вже почали з'являтись в дворах кліщі! Ви, шановні, поцікавтесь, які смертельно-небезпечні хвороби передають кліщі (Хвороба Лайма, кліщовий енцефаліт і тд.). Не дай Бог хтось захворіє, вас і ваші бездіяльні та безконтрольні РЖКП з г....м змішають!», – йдеться у дописі Альони Бабарики.

Жінка додає, що без допомоги комунальних служб та за свої кошти пофарбувала, побілила сходинкову клітку, вчепила замки на двері на дах та горище, та інше.

«Невже на рівні місцевої влади не можна вирішити питання косіння прибудинкових територій. Навіщо ж нам така децентралізація, якщо місцева влада ні на що не спроможна!? Можливо хтось скаже,що замість того, щоб скиглити давно вже б скосили. Вибачте, але я за свої кошти пофарбувала, побілила сходинкову клітку, вчепила замки на двері на дах та горище, і взагалі, роблю, що зможу. А як же РЖКП? За що ми платимо чималі кошти? Давайте будемо кожен на своєму місці! Ми зібрали кошти і покосимо свій двір. Але ж проблему це не вирішує, бо все місто таке – там скошено (бо Верес почав косити), там не докошено, а десь взагалі хащі!  А ще зовсім недавно наше місто вважалось еталоном чистоти у Волинській області», – поділилася жінка у дописі.

 












Коментарі
16 Червня 2019, 16:10
Вже краше так,чім усе закатати у асфальт,бетон та бруківку! Позлізали дерева,за то бріківки наклали,кавярень понастроіли та усякого лайна! Дихайте самі своім бетоном колгоспники!
16 Червня 2019, 16:16
Автор тексту в курсі скільки заробітна плата в комунальників?
16 Червня 2019, 16:23
Нема людей які працюють безкоштовно!!!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром