Як на Горохівщині День медика святкували

15 Червня 2019, 12:24
3104

День медичного працівника традиційно святкують у третю неділю червня. Це одне з небагатьох свят, про яке знають і пам’ятають не лише працівники медицини, а далеко поза межами професійного середовища, адже від їхньої роботи залежить здоров’я і життя кожного з нас.

З нагоди професійного свята привітати медичних працівників до районного будинку культури «Просвіта» завітали Андрій Розтока, заступник голови райдержадміністрації, Тарас Щерблюк, голова районної ради, Віктор Годик, міський голова та інші запрошені, - йдеться на сторінці Горохівської РДА. 

Андрій Вячеславович висловив усім працівникам медицини району своє шанування та вдячність за віддану службу і щоденну благородну справу порятунку життя та підтримання здоров’я мешканців району.

Він побажав медпрацівникам міцного здоров’я, достатку, удачі, наснаги і мирного неба над головою.

Привітали своїх колег - медиків Валерій Коба, головний лікар Центральної районної лікарні, Ірина Кауза, заступник КНП Горохівського  РЦ ПМСД.

З нагоди професійного свята, за розвиток галузі охорони здоров’я, вагому громадську позицію чимало медиків отримали грамоти та подяки.
Приємним завершенням урочистостей став святковий концерт, медичним працівникам було подаровано ряд музичних привітань у виконанні РНБ «Просвіта», Горохівської музичної школи та Будинку дитячої та юнацької творчості міста Горохова.



3

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024