• Головна
  • У Чернівцях поліція затримала наркоторговця
Фото
13:00, 15 червня 2019 р.

У Чернівцях поліція затримала наркоторговця

Фото
У Чернівцях поліція затримала наркоторговця

Зловмисник і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини. Затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Протиправну діяльність жителя обласного центру задокументували оперативники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Чернівецькій області разом зі слідчими Шевченківського відділення поліції.

Поліцейські встановили, що 25-річний чоловік у орендованому гаражному приміщенні виготовляв психотропну речовину та збував її на території Чернівців. За сприяння бійців спецпідрозділу «КОРД» злочинця затримано під час чергового збуту амфетаміну. У затриманого виявлено та вилучено пакет з 20 грамами психотропної речовини. Під час обшуку працівники поліції також вилучили обладнання для виготовлення амфетаміну та електронні ваги.

У Чернівцях поліція затримала наркоторговця, фото-1

Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Наразі триває досудове розслідування, вирішується питання про обрання запобіжного заходу, повідомляє відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Читайте також: чернівецькі патрульні врятували загубленого хлопчика.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#накркортики #поліція #затримання #відповідальність #незаконне зберігання
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...