Екс-заступник мера Ужгорода розповів про підпал авто, погрози та залякування

15.06.2019 12:58 232 0
Екс-заступник мера Ужгорода розповів про підпал авто, погрози та залякування
За словами заступника міського голови Ужгорода, коли починаєш іти проти системи, треба бути готовим до жорсткої відповіді від неї… Цього тижня Іштван Цап повідомив, що невідомі підпалили його автівку. Заступник міського голови чітко пов’язує це зі своєю активною громадською діяльністю. Найгарячіша новина на сьогодні – підпал вашого автомобіля. Чи пов’язуєте ви цей злочин зі своєюгромадсько-політичною діяльністю і чи підозрюєте якусь конкретну особу у його скоєнні чи замовленні? 
Звісна річ, такі речі не трапляються просто так. Для бандитів підпал автомобіля – звичний інструмент залякування і погроз. І до таких методів вдаються, коли ти заважаєш. Коли починаєш іти проти системи і тебе не можуть купити, будь готовим до жорсткої відповіді від неї, до погроз і залякувань. А паралельно з цим починаються переслідування, дискредитація, цькування, надумані кримінальні справи, кількаразові відсторонення від посади, незаконні звільнення . І якщо ти продовжуєш твердо стояти на своїй позиції, в хід іде кримінал. Підозри, звісно, є, про все я вже повідомив правоохоронним органам. Хоча сподівань на безпристрасне розслідування за нашої корумпованої правозахисної системи залишається все менше.
zakarpatpost Нагадаємо, Підпал чи нещасний випадок: в Ужгороді згоріло авто екс-заступника мера (ВІДЕО) Читайте також:Офіційно про підпал авто колишнього заступника мера Ужгорода Будьте в курсі з “ПЕРШИЙ.com.ua” – підписуйтесь на наш канал в Telegram, а також сторінку в Instagram

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!