Голлівудського актора Кубу Гудінга-молодшого звинуватили у сексуальному домаганні

Самуїл Проскуряков, фото
Самуїл Проскуряков
Лауреата премії «Оскар» Кубу Гудінга-молодшого відпустили під підписку про невиїзд через шість годин після арешту за звинуваченням у домаганнях.

Про це повідомляє Associated Press.

За даними слідства, на 51-річного актора поскаржилася 29-річна жінка. Вона заявила, що Гудінг-молодший почав чіплятися до неї у нью-йоркському барі «Magic Lour Rooftop Bar & Lounge». За словами імовірної потерпілої, лауреат премії «Оскар» нібито намагався поцілувати її без згоди, а також поклав свою руку їй на груди. Жінка зазначила, що Гудінг був у нетверезому стані.

Сам Гудінг-молодший заперечує звинувачення і не визнає себе винним.

TMZ опублікував відео, записане, як стверджує таблоїд, у вечір, коли актор чіплявся до жінки. На відео видно, як до Гудінга підсаджуються дві жінки. Після цього актор поклав свою руку на ногу однієї із них, і потягнув її руку до своїх губ. Але інший чоловік підходить до компанії й перериває дію Гудінга-молодшого, починаючи розмову.

За інформацією AP, це відео може бути ключовим доказом для прокурорів. Адвокат Гудінга-молодшого заявив, що відзнятий матеріал не містить «ані найменшого натяку на неналежну поведінку» та обіцяє виправдати свого клієнта.

Суд, на якому визначать запобіжний захід Гудінгу-молодшому, призначили на 26 червня. Акторові загрожує до двох років позбавлення волі в разі максимального покарання.

Куба Гудінг-молодший відомий своєю роллю Рода Тідвела в трагікомедії Камерона Кроу «Джеррі Маґваєр» 1996 року, за яку він отримав премію «Оскар» за найкращу чоловічу роль другого плану. Актор також є володарем зірки на голлівудській «Алеї слави».

Раніше у США кілька жінок звинуватили бізнес-тренера Ентоні Роббінса у сексуальних домаганнях.

читайте також
20 років скандалу Левінскі-Клінтон. Чи могло б усе бути інакше?


Поділитися: