12.1 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Квітня, 2024

В Адміністрації президента змінять правила дрес-коду та дозволять відвідувати будівлю з ноутбуками

Український підприємець і волонтер Давид Арахамія повідомив, що ініціював зміни в правилах дрес-коду для відвідувачів Адміністрації президента.

«В адміністрацію вже можна (приходити в шортах – ред.). Мене не пускали. Кажуть: дрес-код. Я кажу: хто дрес-код затвердив? Вони кажуть: не знаємо. Я знайшов коменданта. Кажу: а чому дрес-код, чому не можна в шортах? І знайшли документи. Поміняли документи. Зараз можна», – зазначив він в інтерв’ю Радіо Свобода.

Також Арахамія додав, що відповідні зміни внесли в документ, який вимагав спеціального дозволу для відвідування будівлі адміністрації з ноутбуком.

«Розумієте, в Адміністрацію президента не можна без спеціального дозволу пройти з комп’ютером. Але туди багато журналістів ходить, експертів. І в них є комп’ютери. Я кажу: чому iPhone можна, iPad як планшет можна (це є фактично комп’ютер), а комп’ютер вже не можна? От що за дурня? Просто ніхто не «парився». Я знайшов документ, який це регламентує. Ми пішли і підписали документ, що зараз можна і з ноутбуком. Тобто це такі вже дві маленькі реформи», – сказав Арахамія.

Відповідальна за департамент інформаційної політики Ірина Побєдоносцева у коментарі Радіо Свобода підтвердила, що документ, який регламентує зовнішній вигляд співробітників і відвідувачів будівлі АП, буде змінено.

«У нас – аналогічні ідеї і думки, тому що просто жарко… Поки що на офіційному рівні це в робочому процесі. Цей процес триває, тому що це не така проста історія. Але це буде точно, бо ми всі підтримуємо цю ініціативу і вважаємо, що це трохи застрілі заходи. Найближчим часом має запрацювати ця інновація», – зазначила Побєдоносцева.

Так само зміни будуть внесені до документу, що стосується відвідування Адміністрації президента з ноутбуком, додала вона.

«Залишилося врегулювати це питання, щоб по всіх інстанціях це пройшло», – сказала речниця Зеленського.

Давид Арахамія балотується до парламенту від «Слуги народу», четвертий номер у списку. Є одним із засновників IT-компанії Template Monster та проекту Weblium.

Раніше повідомлялося, що в Адміністрації президента заявили про можливість переїзду в «Український дім».

2 КОМЕНТАРІ

  1. Можно и в купальнике, а почему нет. Каждому месту нахождения есть своя одежда. Купальник для пляжа, спортивный костюм для спорта и отдыха, шорты для отдыха, для дома и других мест, но только не для работы в офисах. Для этого и есть разная одежда, для разного предназначения. Так было всегда. Говорят, встречают по одёжке, а это потому что человек своим внешним видом уже показывает кто он. Хотя провожают по уму, но это тоже надо иметь

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>