1.9 C
Kyiv
Субота, 20 Квітня, 2024

У “Слузі народу” збрeхали, що Зeлeнський нe впливав на формування виборчого списку

У штабі партії Володимира Зеленського “Слузі народу” збрехали, заявивши, що президент України не впливає на формування виборчого списку. 

Як відомо, керівник штабу “Слуги народу” Олександр Корнієнко в інтерв’ю виданню “Українська Правда” заявив, що Володимир Зеленський ніяким чином не впливає на формування партійних списків.

“Президент взагалі не може на партію впливати, це ж теж, якби, порушення. Володимир Олександрович – це наш лідер”, – сказав Корнієнко.

Він заявив що Володимир Зеленський не рекомендував людей.

“Він рекомендував ідеї: давайте візьмемо експертів і людей з західною освітою. Далі ми вже спускалися на рівень персоналій і там все “варилося”. Якісь розмови завжди точаться, це зрозуміло. Але такого, щоб хтось сказав: 43-й цей, а 25 цей – такого не було”, – додав Корнієнко.

Відео з тайм-кодом розмови.

Однак в одному з коментарів “Нашому Києву” учасник партії “Слуга народу” спортсмен Жан Беленюк повідомив, що стати депутатом йому запропонував особисто Володимир Зеленський.

 

 

Він розказав, як саме став депутатом партії Слуга Народу.

“Декілька днів тому мене запросив Володимир Олександрович і запитав, чи готовий я вступити в його команду. Моя задача, на перспективу, буде – вирішення спортивних питань. Бачу у цьому можливість змінити ситуацію в українському спорті”, – заявив спортсмен.

Дивитися з 3 хвилини 57 секунди.

https://www.facebook.com/nashkiev/videos/2468487246515891/?v=2468487246515891

У своєму інтерв’ю керівник штабу “Слуги народу” Олександр Корнієнко також заявляв про те, що нічого не платив за місце у партії.

“Я нічого не платив і не знаю, хто платив. У нас зі списками і округами дуже проста позиція: ті, хто давав (гроші), прийдіть і скажіть про це, і скажіть, кому ви давали. Бажано із зафіксованим фактом хоча б відео чи аудіо. Тоді ми будемо предметно говорити і все з’ясовувати”, – сказав він.

Одна нещодавно “Слуги народу” вже потрапляла в скандал з продажем мажоритарних місць за 2 мільйони гривень. Зокрема, підприємець з Дніпра, волонтер Олександр Редька розповів про те, що хотів висуватися за мажоритарною системою від партії “Слуга народу”, але за це з нього зажадали 300 тисяч доларів.

Також він написав, що від своїх знайомих чув про те, що за місце в партійному списку в “Зе! Команді” вимагають по 2 мільйони доларів.

“За місце в Парламенті збирають 300 тисяч доларів за висунення по мажоритарці, а за місце в списку партії збирають 2 мільйони доларів (2 людини повідомили, яким довіряю і яких озвучили ці цифри), тому для мене очевидно, що депутати від партії” Слуга народу “працювати будуть не на зарплату. Це 100% факт!”, – написав він.

Нагадаємо, Волонтери Зе-команди у Полтаві обурились висуванню від “Слуги народу” скандальної активістки.

5 КОМЕНТАРІ

  1. Может в спальню загляните? Там рошенок не будет,а будет ванидло. Как у нормальных людей. Если нос суете то привыкший.

  2. Оце компромат знайшли, біда, караул, Зеленський запропонував Беленюку піти в партію ” Слуга народу “,гвалт, що це робиться? ?????Таку хрень вишукуєте,тільки б в чомусь звинуватити нашого президента ( собака гавкає, караван іде)

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.

ПО ТЕМІ

НАЙПОПУЛЯРНІШЕ

ОСТАННІ НОВИНИ

ПОДІЛИТИСЯ З ДРУЗЯМИ

ми у соцмережах

524,480Читачі>