Суспільство

На Чернігівщині пройшов унікальний риболовецький турнір (Фото)

Побратими-афганці зібрались на березі річки Борзенки в Борзні, щоб організувати щорічний риболовецький турнір, головна мета якого — це зближення колишніх побратимів.

«Цей турнір проводиться щорічно, ось вже десять років. Останні роки ми присвячуємо його пам’яті нашого побратима, афганця, який загинув у війні на сході. Олега Міхнюка», — розповів організатор турніру Валерій Молотов.

Вже багато років до організації турніру долучається народний депутат Валерій Давиденко. Він зазначив, що хоче бачити цей турнір всеукраїнським, але для цього необхідна постійна системна робота щодо зариблення, облаштуванням берегів, чищення річки. Саме із цим останні роки він і допомагає місцевій спільноті рибалок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Городні рибалки-ентузіасти зарибнили річку

У підсумку турніру перемогла команда з Києва, друге місце вибороли новгород-сіверці, третє — борзнянці. Загалом географія турніру була досить широка — Харківська, Сумська, Львівська області, Київ, Чернігів, Новгород-Сіверський, Ніжин. Це показує, що колишніх побратимів не буває, і спільне буремне минуле об’єднує їх тепер навколо риболовлі.

Переможці та учасники турніру отримали подарунки від Валерія Давиденка. Завершився турнір частуванням смачною юшкою.

Ще статті по темі

Back to top button