У Приазовському районі чоловік погрожував застрелити матір та лікарів

У Приазовському районі Запорізької області чоловік погрожував застосуванням зброї власній матері та медичним співробітникам, що приїхали на виклик

У Приазовському районі чоловік погрожува…

Про це повідомляє портал Depo.Запоріжжя з посиланням на Відділ комунікації поліції Запорізької області.

35-річний чоловік влаштував розбірки із матір'ю у приватному будинку в селі Ботієво Приазовського району. Стурбована жінка викликала на місце події поліцію, а також лікарів. Побачивши медиків, чоловік схопив рушницю та почав погрожувати відкрити вогонь.

Прибувши на місце події, правоохоронці побачили чоловіка, який в одній руці тримав рушницю та другою утримував матір, що знаходилась в шоковому стані. Громадянин також висловлював погрози на адресу оточуючих.

Спецпризначенці встановили, що зброя є пневматичною гвинтівкою, відібрали її та допомогли лікарям доставити громадянина до медичного спеціалізованого закладу.

На даний час чоловіку надали медичну допомогу. На щастя, ніхто не постраждав.   

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 7 червня,у  Запоріжжі мали рвонути півтора кілограма пластиду, закладені терористом. У зону ураження потрапляв дитячий майданчик та будинки. Підривника затримали, стало відомо, що він діяв за вказівками кураторів з "МГБ ДНР".   

 

 

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme