Український президент Володимир Зеленський підписав указ №411/2019, яким звільнив з посади посла України в Швеції Ігоря Сагача.

Відповідний указ оприлюднили на сайті Адміністрації президента.

"Звільнити Сагача Ігоря Михайловича з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України в Королівстві Швеція". йдеться в указі

Зазначимо, що Сагач Ігор Михайлович обіймав посаду посла України в Швеції з березня 2015 року. Раніше працював послом в Норвегії, а також очолював місію України при НАТО.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський підписав подання на звільнення Луценка і Клімкіна. Президент України Володимир Зеленський вносить до Верховної Ради подання на надання згоди на звільнення генерального прокурора України Юрія Луценка.

Раніше Знай.uа повідомляв, Зеленський стривожив гучною промовою в США.

Також Знай.uа писав в ЄС назвали головну відмінність від Зеленського Порошенко відкрили очі на правду.