У Черкасах рідні шукають свідків жорстокого нападу на чоловіка

У Черкасах рідні шукають свідків жорстокого нападу на чоловіка

У ніч з 12 на 13 червня біля одного із супермаркетів Черкас, по бульвару Шевченка, невідомі напали на чоловіка. Вони нанесли потерпілому ножове поранення та втекли. Про це повідомили рідні чоловіка, пише vikka.ua.

Так, за попередніми даними, Андрій Джанумов заступився за дівчину, до якої біля супермаркету причепилися невідомі. У відповідь на це зловмисники вдарили чоловіка ножем та втекли, потерпілого госпіталізували до реанімаційного відділення.

Прес-секретар КУ “Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР” Ірина Назарок зазначила, що 32-річного чоловіка із діагнозом ножове поранення передньої стінки живота було госпіталізовано до Третьої міської лікарні.

У секторі комунікацій ГУНП в Черкаській області інформацію про інцидент підтверджують, однак більше подробиць події не розголошують. Нині відкрито кримінальне провадження за ст. 121 ч. 1.

У свою чергу сестра Андрія Тетяна Джанумова розшукує можливих свідків події та дівчину, яку намагався захистити її брат.

Тож прохання до тих, хто можливо бачив чи знає подробиці інциденту, повідомити про це правоохоронцям за номером “102”, або рідним потерпілого за номером: 063 214 10 00.

Залиште коментар