16:49, 15 Червня 2019

Після видаленого зуба дитина потрапила до лікарні

Після видаленого зуба у дитини пішов абсцес на щоку.

Про це на сторінці “Теревені про Луцьк” у “Facebook” написала Оксана Ярошук.

“Крик душі! Вчора потрапили з дитиною у ВОКЛ. Після видалення зуба пішов абсцес на щоку. Сказали оперувати”, – йдеться у дописі.

Жінка обурюється, чому у списку необхідного медичного приладдя забагато деяких необхідних матеріалів.

“Дали список. Цікавить одне питання: навіщо стільки пар рукавиць? І все інше: порошок автомат, пакети для сміття, білизна, і т,д”, – пише Оксана Ярошук.

Після оперативного втручання пройшло 24 годин, і коли лікар, який оперував хлопчика зайшов до палати, щоб перевірити стан іншої пацієнтки, пані Оксана запитала, коли оглянуть її сина, на що лікар сказав, що навіть не знає, хто це.

“Подумала я, що це, просто, ми наперед лікарю не заплатили “подяку”. Повернуся до списка на операцію. Скажіть, будь ласка, навіщо писати стільки всього, якщо його і близько не було під час операції? Невже пішло 5 метрів марлі, 100 грамів вати та 400 мілілітрів спирту? Надріз зроблено зсередини і стоїть дринаж. Це в нас така медична реформа? Йдемо до Європи? Коли це все закінчиться? Коли настане час та перестане існувати корупція? Додам, що я колишній медичний працівник і в цій лікарні працювала 6 років! Але колись такого не було!”, – йдеться в дописі.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: