• Головна
  • Медичні працівники Буковини отримали високі відзнаки
Фото
17:00, 15 червня 2019 р.

Медичні працівники Буковини отримали високі відзнаки

Фото
Медичні працівники Буковини отримали високі відзнаки

Медичних працівників Новоселицького та Глибоцького районів з прийдешнім професійним святом привітав голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян сьогодні, 14 червня. Так, керівник представницької влади краю взяв участь в урочистостях, що відбулися у м. Новоселиці та смт Глибоці, й відзначив кращих представників медичної спільноти згаданих районів нагородами обласної ради.

Голова крайового парламенту Буковини подякував медпрацівникам за те, що незважаючи на фінансово-економічну скруту і недостатню увагу з боку держави, вони не емігрували закордон у пошуках кращого життя.

Медичні працівники Буковини отримали високі відзнаки, фото-1

Особливі слова подяки посадовець адресував тим лікарям, медичним сестрам та медичним братам, які виконували та продовжують виконувати свої обов’язки у зоні бойових дій на Сході нашої держави. Водночас, іван Мунтян запевнив учасників урочистих зібрань у тому, що обласна рада цього скликання і він особисто докладатиме докладатимуть усіх необхідних зусиль для того, щоб максимально покращити стан справ у сфері охорони здоров’я області.

Медичні працівники Буковини отримали високі відзнаки, фото-2

«Завдяки принциповій позиції депутатів рад усіх рівнів, зокрема обласної, які є представниками медичної спільноти краю, ми змогли суттєво покращити матеріально-технічну базу, умови перебування пацієнтів та роботи медпрацівників у ключових медичних закладах Буковини.

Медичні працівники Буковини отримали високі відзнаки, фото-3

Як приклад можу навести масштабну реконструкцію відділень та придбання сучасного дороговартісного спеціального обладнання для нашого кардіоцентру, онкодиспансеру та лікарні швидкої допомоги. І якщо у 2017 році на розвиток медицини Буковини з обласного бюджету було виділено майже 60 мільйонів, а у 2018 – 90 мільйонів, то лише за перший квартал цього року ми спрямували понад 46 мільйонів гривень», – відзначив керівник представницької влади краю.

Медичні працівники Буковини отримали високі відзнаки, фото-4

З нагоди прийдешнього Дня медичного працівника Іван Мунтян також нагородив найкращих медичних працівників Новоселицького та Глибоцького районів відзнаками Чернівецької обласної ради, повідомляє прес-служба обласної ради.

Читайте також: у чернівчанина вилучили незаконну зброю.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#медицина #нагороди #Буковина #обласна рада #привітання
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...