Новини

Порошенко: три з чотирьох кандидатів від “Європейської Солідарності” на Франківщині – представники місцевого самоврядування

Порошенко: три з чотирьох кандидатів від “Європейської Солідарності” на Франківщині – представники місцевого самоврядування

Команда партії “Європейська Солідарність” має найкращих кандидатів з-поміж усіх політичних команд України, – про це лідер партії Петро Порошенко заявив в Івано-Франківську під час представлення кандидатів від партії у мажоритарних округах області.

Про це повідомила прес-служба “Європейської Солідарності”.

“Я наголошую на тому, що команда “Європейської Солідарності”, яка йде до Верховної Ради, має найкращий список і найкращих кандидатів серед усіх учасників виборів. Майже половина з них – ті, хто не були ні в цьому парламенті, ні в уряді, але все своє життя присвятили побудові нашої держави і її захисту: волонтери, добровольці. Це абсолютно правильне поєднання досвіду і свіжої крові” – підкреслив Петро Порошенко.

Він наголосив, що всі проєвропейські виборці повинні об’єднатися навколо захисту надбань останніх років і підтримати найпотужнішу політичну силу, яка точно знає, як досягти членства у ЄС та НАТО – партію “Європейська Солідарність”.

Голова партії представив кандидатів в одномандатних виборчих округах. У 83 окрузі від партії йде Олексій Петечел, науковець, кандидат юридичних наук, викладач Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, член виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради. У 84 окрузі “Європейську Солідарність” представляє народний депутат Михайло Довбенко. У 86 окрузі йде Остап Дзеса, голова фракції “Солідарності” в обласній раді. У 87 окрузі партію репрезентує Юрій Голіней, депутат обласної ради.

Петро Порошенко зазначив, що три з чотирьох кандидатів в округах Івано-Франківської області від партії “Європейська Солідарність” – це представники місцевого самоврядування, адже партія суттєво оновила кадровий склад і робить ставку зокрема й на лідерів місцевих громад.

Раніше “Прямий” повідомляв, що політрада партії “Європейська Солідарність” ініціювала перевірку всіх членів списку.

Раніше партія “Європейська солідарність” розпочала перевірку щодо обставин поведінки кандидата в депутати Наталії Баласинович.

Читайте також: “Європейська Солідарність” представила перших 50 кандидатів у Раду

Нагадаємо, за результатами опитування центру соціальних і маркетингових досліджень SOCIS партія “Європейська Солідарність” друга в рейтингу партій, які можуть пройти до Верховної Ради.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitter Telegram та Instagram.