Зеленський у Маріуполі відкрив Центр розмінування

Президент України Володимир Зеленський у Маріуполі взяв участь у відкритті Центру розмінування ДСНС України

Зеленський у Маріуполі відкрив Центр роз…

Про це пише Depo.ua з посиланням на прес-службу глави держави.

"Зараз у нас війна, і ми всі хочемо, щоб вона закінчилася. Ми розуміємо, що на вас – дуже серйозна місія, серйозна відповідальність. Ми обов’язково повернемо наші території, бо Україна у нас єдина. Розмінування продовжуватиметься. Тисячі гектарів чекають на вас. Я вам усім бажаю успіху, бережіть себе", – сказав очільник України.

Він оглянув медико-санітарну частину Центру, частини піротехнічних робіт і гуманітарного розмінування, а також автомобілі пожежної служби Маріуполя.

У залі управління інформацією Зеленський взяв участь у прямому включенні з села Бердянське, де працівники ДСНС відновлюють оселі, постраждалі від артилерійських обстрілів. Глава держави подякував рятувальникам за роботу.

"Я побачив найголовніше – особливе ставлення до людини у Центрі розмінування. Це не тільки високий технічний стан, це умови життєдіяльності", – зауважив Зеленський.

Він також оглянув спеціальну техніку підрозділів ДСНС та ознайомився з роботою піротехнічного розрахунку.

Зазначається, що для Центру, крім сучасного обладнання, закуплено роботів, які допомагатимуть з розмінуванням, щоб зберегти життя людей. Нині на території Донбасу, що перебуває під контролем України, заміновано 7 тис. кв. км.

Нагадаємо, 15 червня президент України Володимир Зеленський відвідує з робочим візитом Маріуполь Донецької області.

Коли Зеленський приїхав до Маріуполя, його оточили люди з проханням покращити екологію міста.

З-поміж цього, сьогодні, 15 червня, у Маріуполі з нагоди п'ятої річниці визволення міста від бойовиків відбудеться масштабний фестиваль, в рамках якого заплановано військовий парад і виставку військової техніки, а також виступ "95 кварталу" та музичний концерт.

Також повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Маріуполя відвідав мультихаб Spalah, де поспілкувався з прогресивною молоддю та представниками бізнесу.

Разом з тим, президент України Володимир Зеленський під час відвідання ПрАТ "Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча" взяв участь у церемонії підписання інвестиційного контракту між "Метінвест Холдинг" та Air Liquide щодо будівництва комплексу повітророзподільної установки, а також порадів, що ця подія нарешті відбулася.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme