UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Зеленський відвідав Маріуполь: Найцікавіші моменти

Президент України Володимир Зеленський приїхав до Маріуполя з першим офіційним візитом

Зеленський відвідав Маріуполь: Найцікаві…

Про це з місця події передає кореспондент Depo.Донбас.

Під час перебування в Маріуполі Зеленський взяв участь у відкритті Центру розмінування ДСНС, а також відвідав Металургійний комбінат імені Ілліча.

Також очільник держави подивився на навчання військовослужбовців в Азовському морі. З причалу Маріупольського морського торговельного порту президент в компанії міністра МВС та нардепів дивитись за ходом навчань вирушив на теплоході рятувальників.

На теплохід пустили обмежену кількість журналістів, втім знімати президента, який перебував на другому поверсі теплоходу, їм не дозволили. Журналістів вивезли в море для зйомки навчань. 

За легендою, в акваторії виявили судно контрабандистів. Військовослужбовці Нацгвардії, прикордонної служби та ДСНС-ники затримували порушників. 

Після цього Зеленський направився на Театральну площу, де тривав фестиваль "Вільний Маріуполь", в рамках якого на головній сцені виступали артисти студії "Квартал 95".

Зеленський зустрівся з містянами в оствітньому хабі "Спалах", куди теж був обмеженйи доступ.  Маріупольці, які чекали його на вулиці, розповіли президенту про екологічні проблеми міста.

"Я знаю, що це таке, я сам народився в промисловому місті", – сказав Зеленський.

Нагадаємо, 15 червня президент України Володимир Зеленський відвідав з робочим візитом Маріуполь Донецької області.

Коли Зеленський приїхав до Маріуполя, його оточили люди з проханням покращити екологію міста.

З-поміж цього, сьогодні, 15 червня, у Маріуполі з нагоди п'ятої річниці визволення міста від бойовиків відбудеться масштабний фестиваль, в рамках якого заплановано військовий парад і виставку військової техніки, а також виступ "95 кварталу" та музичний концерт.

Також повідомлялося, що президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Маріуполя відвідав мультихаб Spalah, де поспілкувався з прогресивною молоддю та представниками бізнесу.

Разом з тим, президент України Володимир Зеленський під час відвідання ПрАТ "Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча" взяв участь у церемонії підписання інвестиційного контракту між "Метінвест Холдинг" та Air Liquide щодо будівництва комплексу повітророзподільної установки, а також порадів, що ця подія нарешті відбулася.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme