Популярний український телеведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров більше не холостяк. Він одружився з "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко.

Про це ведучий повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Друзі, я завжди оберігав своє особисте життя і тримав у секреті. Але обіцяв вам, що все розповім, коли прийде час. І ось воно прийшло)) Ми з Сашею Кучеренко @aakucherenko стали чоловіком і дружиною. Розумію, що у вас багато питань)) Відповіді на них – сьогодні у Світському житті о 23.35 на 1+1 Ми щасливі)", - йдеться в дописі Комарова.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обраниця Комарова - його партнерка по проекту "Танці із зірками. "Під час участі в проекті прихильники часто приписували Дмитру та Олександрі роман. Готуючись до прямих ефірів, вони багато часу проводили разом. Щодня пара присвячувала по 4-5 годин репетиціям спільних номерів, і сам Дмитро зізнавався, що бачиться із партнеркою більше, аніж з рідними.

Нагадаємо, що раніше відомий телеведучий анонсував поїздку команди "Світу навиворіт" в нову країну. Однак поки Дмитро Комаров залишив безліч сюрпризів та таємниць. Куди цього разу поїде мандрівник, глядачі дізнають вже зовсім скоро.

Комаров

За його словами, на даний момент команда проекту працює над створенням сюжетів про подорож до Бразилії.

Ця серія вийде вже цієї осені. Крім того, за словами Дмитра Комарова, шанувальники програми дізнаються про найцікавіші моменти його подорожей в авторській книзі. Робота над нею вже кипить. Однак через надмірну зайнятість цього заняття телеведучий приділяє не дуже багато часу.

Нагадаємо, Дмитро Комаров показав найрідніших. Ведучий опублікував зворушливе фото з дитинства, на якому він позує з братом та сестрою.

Як повідомляв портал "Знай.uа" український телеведучий Дмитро Комаров знявся в спокусливій фотосесії з оголеними красунями.

Також "Знай.uа" писав, що Комаров подарував можливість подорожувати 21-річному українцю, якого злий рок посадив в інвалідне крісло.