Телеведучий тревел-проекту "Світ навиворіт" Дмитро Комаров одружився з журналісткою і моделью Олександрою Кучеренко.

Дмитро Комаров – український журналіст, фотограф, автор і ведучий програми "Світ навиворіт" на каналі "1 + 1".  Його обраниця Олександра Кучеренко – володарка титулу "Міс Україна 2016".

Раніше журналіст приховував своє особисте життя, проте нарешті вирішив поділитися щасливою новиною.

"Обіцяв вам, що все розповім, коли прийде час. Ось воно і прийшло. Ми з Сашою Кучеренко стали чоловіком і дружиною", – написав Комаров в Facebook.

 Відомо, що свою майбутню дружину Дмитро Комаров зустрів на паркеті проекту «Танці з зірками».  Ще тоді почали ходити чутки про особливі відносини між ними, але відкрито ні Дмитро, ні Олександра ні в чому не зізнавалися.

Все змінилося після того, як пара уклала офіційний шлюб.  В цей день Дмитро Комаров опублікував фото з романтичнимпідписом: «Друзі, я завжди оберігав своє особисте життя і тримав в секреті.  Але обіцяв вам, що все розповім, коли прийде час.  І ось воно прийшло.  Ми з Сашою Кучеренко стали чоловіком і дружиною.  Розумію, що у вас багато питань.  Ми щасливі".  Також він анонсував, що всі подробиці шанувальники зможуть дізнатися вже ввечері 15 червня в програмі «Світське життя».