У партії "Слуга народу" зробили гучну заяву. Керівник штабу Олександр Корнієнко повідомив, з ким не буде жодних спілок в новій Раді.

Також у партії "Слуга народу" вважають Ігоря Смешка і його партію "Сила і честь" союзником. Як відомо, вибори у новообраний парламент призначені на 21 липня.

В нещодавньому інтерв'ю "Українській правді" Олександр Корнієнко підкреслив, що їх союзниками в парламенті будуть нові сили. І до таких сил Корнієнко окремо відніс Ігоря Смешка і партію "Сила і Честь".

Аналогічну думку висловив і нардеп Антон Геращенко, коментуючи майбутній парламент.

"Потенційним партнером Зеленського цієї коаліції може бути партія Ігоря Смешка" Сила і Честь ", яка декларує нейтрально-позитивне ставлення до Зеленського", – сказав нардеп Антон Геращенко в інтерв'ю виданню "Цензор.немає".

Олександр Корнієнко сказав: незважаючи на те, що "Сила і Честь" вже брала участь у виборах, у її списку є нові фахівці. Такої ж думки дотримуються деякі діючі народні депутати. А серед тих, з ким у "Слуги народу" не буде жодних союзів, Корнієнко назвав "Оппоблок", "За життя" і "Батьківщину".

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто нагадати, раніше стало відомо, що Юлія Тимошенко заявила, що вони з Президентом України Володимиром Зеленським однодумці в питаннях дострокових парламентських виборів та реальних змін, яких так чекають українці.