В Івано-Франківську на «Місті професій» діти «приміряли» фах поліцейського (ФОТО, ВІДЕО)

Автор: Єва Жасминова

15 Чер, 2019 22:05

Поділитись публікацією
В Івано-Франківську на «Місті професій» діти «приміряли» фах поліцейського (ФОТО, ВІДЕО)

Вже традиційно професія поліцейського є однією з найпопулярніших серед представлених на масштабному профорієнтаційному заході, що сьогодні відбувся у міському парку ім. Т.Шевченка.

В рамках національного дитячого соціального профорієнтаційного проекту працівники прикарпатської поліції знайомили дітей з професійними азами свого фаху. Зокрема, ювенальні поліцейські розповідали про специфіку діяльності кожної з представлених поліцейських служб, пише Поліція Івано-Франківської області у Фейсбуці.

Дітвора отримувала від працівників ювенальної превенції наклейки та повітряні кульки з логотипом підрозділу, флікери, листівки про безпечну поведінку під час літнього відпочинку, а відтак – відмітки у спеціальних паспортах учасників «Міста професій».
Крім того, поліцейські вручали батькам ідентифікаційні картки дитини.

Не бракувало уваги й бійцям поліцейського спецпідрозділу, які знайомили дітей зі зразками зброї, що є на озброєнні поліції.
Дошкільнята з дитячою безпосередністю та щирістю позували перед фотокамерами. Старші дітки прагнули якомога більше дізнатися про представлені професії, а для декого це свято стало реальним приводом навіть замислитися над вибором майбутнього фаху поліцейського