«Саша — ідеальна дружина!»: Дмитро Комаров таємно одружився
Ніхто й гадки не мав!
Д

митро Комаров здивував новиною: виявляється, телеведучий одружився зі своєю партнеркою по «Танцях з зірками» та «Міс Україна 2016» Олександрою Кучеренко. Про вінчання, знайомство та подробиці весілля він розповів у програмі «Світське життя».

Катерина Осадча, Олександра Кучеренко, Дмитро Комаров

Весілля відбулося в святих місцях Ізраїлю, а саме – в Єрусалимі. Шлюб брали у православному храмі. «Знаєте, коли я подорожую, то завжди обираю для себе місця сили. Таких місць небагато, але коли ти потрапляєш до них, то відчуваєш шалену енергетику. У Єрусалимі ця енергетика неймовірна! Розпис був у Києві, а вінчалися ми вже у Єрусалимі. У Києві було так: я, Саша, два паспорти, і ми так тихенько це робили, щоб ніхто не побачив», – розповідає Дмитро Комаров.

Медова відпустка подружжя тривала лише тиждень, тому вони обрали Мальдіви, де Саша до того ніколи не була, а Дмитро бував лише проїздом.

У Києві було так: я, Саша, два паспорти, і ми так тихенько це робили, щоб ніхто не побачив.

Вже згодом було свято у вузькому колі. Весілля відвідали 11 гостей: батьки молодят, брати з сестрами. «Я така людина, яка завжди тримає своє особисте життя у таємниці. Саме тому наша історія кохання з Сашею тривала досить довго, ми її дуже берегли і саме так потаємно і хотіли провести весілля. Ми навіть летіли на різних місцях в літаку, аби нас не побачили разом. Ми спільно вирішили: якщо нас побачать разом у літаку, то це потрапить до Інтернету. Про це всі дізналися б, і наш відпочинок був би вже не таким. Ми хотіли це робити не для когось, а в першу чергу для себе. У нас було чудове виправдання на всяк випадок: «Євробачення» проходило саме у ці дні, і ми могли сказати, що приїхали на корпоратив», – пояснює телеведучий.

Олександра розповіла про весільну сукню: «У моєму житті було багато суконь, зокрема й весільних. Я вирішила для себе, що у мене не буде величезної шаблонної пишної сукні. У мене була дуже лаконічна та проста. Я хотіла почувати себе комфортно й жіночно. Це вбрання від української дизайнерки Катерини Рутман. Так співпало, що сукня шилася у моєму рідному місті. Я їздила до Дніпра й там робила примірки».

Найсмішнішим було те, що Саша телефонувала дизайнеру з іншого номера телефону і представлялася моїм стилістом, адже ми не хотіли, аби нас розсекретили.

У Дмитра з весільним вбранням все склалося ще простіше: «А я просто пішов до магазину, купив собі костюм, а Саша подарувала мені сорочку. Вона навіть для цього запросила італійського експерта! Сорочка була на замовлення з моїми ініціалами. Найсмішнішим було те, що Саша телефонувала дизайнеру з іншого номера телефону і представлялася моїм стилістом, адже ми не хотіли, аби нас розсекретили». За словами Дмитра, вони приховували стосунки, бо просто не хотіли зайвої уваги.

Пропозиція руки і серця була дуже романтичною: Дмитро запросив Сашу політати на гвинтокрилі, чого вона ніколи раніше не робила. «Ми розуміємо одне одного без слів! У гвинтокрилі ж шумно, тож я просто дістав обручку, запитав Сашу поглядом, вона мені кивнула, і я надів їй обручку», – згадує подробиці важливого дню Дмитро.

Я просто дістав обручку, запитав Сашу поглядом, вона мені кивнула, і я надів їй обручку!

Як зазначає Дмитро, він обрав Олександру ще на конкурсі краси «Міс Україна», де він був членом журі. На той момент Саші було 18, а йому трохи за 30. Потім телеведучий запросив Сашу на презентацію свого нового непальського сезону програми, а коли вона повинна була їхати на «Міс світу», він написав їй у соцмережі, бо телефон вона йому свій не дала. «Просто тоді я розуміла, що після виграшу буде багато уваги, пропозицій, тому жодній людині не давала свій номер телефону, навіть Дімі», – коментує Саша.

Пара тривалий час брала участь у «Танцях з зірками». Тоді ніхто навіть не підозрював про їхні романтичні стосунки, адже вони навмисно намагалися показати, що між ними нічого немає. Роман розпочався ще до участі Олександри у конкурсі «Міс світу»: «Я тоді запросив Сашу до себе в офіс «1+1», аби поговорити з нею. У мене цікавий кабінет з безліччю артефактів, та й в ньому доволі безпечно. Ми просиділи чотири години! От тоді й з’явилася перша іскра! Після цього і почали спілкуватися!»

Саша для мене ідеальна дружина, бо це людина, з якою у мене не виникає конфліктів через особливості моєї роботи.

Від початку роману до реєстрації шлюбу минуло більше двох років. Але разом закохані почали жити лише після весілля. Тоді ж з’явилася й спільна квартира, яку подружжя винаймає в центрі Києва. До речі, до Саші Дмитро нікого не знайомив зі своєю родиною, та і з нею познайомив вже коли вона стала його нареченою.

Щодо незвичайного графіка роботи Дмитра, то подружжя теж знайшло порозуміння. «Саша для мене ідеальна дружина, бо це людина, з якою у мене не виникає конфліктів через особливості моєї роботи», – зазначає телеведучий. «Я поважаю його роботу, адже те, що робить Діма, зробить не кожна людина у світі. Я залюбки відправляю його і також залюбки приймаю назад!» – додає його молода дружина.

 

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: