У москві тим часом знову пожежа, вже втретє за сьогодні — горить приміщення в районі станції МЦК «Владикіно».

Це вже третя за сьогодні пожежа на росії. Перед тим на Ленінградському шосе в Москві сталося масштабне загоряння торгового центру “Мега Хімки”. Про це повідомляють у Telegram-каналі МНС Російської Федерації.

Пожежа в ТЦ Мега Хімки” в Москві могла статися внаслідок підпалу самими громадянами рф, які таким чином вирішили висловити свій протест і виступити проти російської влади.

Про це в ефірі Апостроф TV повідомила російська політична діячка Наталія Пєлєвіна.

“Оскільки такі пожежі почали частішати, то можна сказати і про певне політичне підгрунтя. Можливо, є категорія людей, яких все дістало і які таким чином виявляють своє невдоволення ситуацією. Тобто цілком реально, що це міг бути підпал. Коли є якась окрема подія, завжди можна звалити на збіг обставин, а коли це стає якоюсь закономірністю, тоді вже з’являються інші причини”, – вважає росіянка.

Пєлєвіна звертає увагу на те, що російський народ знаходиться в крайній емоційній напрузі. Люди дедалі менше довіряють владі, а колись єдиний порив громадян “за Путіна” закінчився.

“Власне, які люди мають ресурси? Більшість розуміють, що не можуть піти на Червону площу з нещодавно отриманим автоматом або чимось ще й щось зробити. Тому, можливо, що подібні підпали – це відображення наростаючого невдоволення серед людей”, – резюмувала вона.