fbpx

3 знаки Зодіаку зустрінуть Новорічну ніч не так, як інші зодіакальні представники: “сюрпризи” – ніхто не відміняв!

3 знаки Зодіаку зустрінуть Новорічну ніч не так, як інші зодіакальні представники: “сюрпризи” – ніхто не відміняв!

Почався грудень і разом з ним перетасовує карти зодіаку. І недарма двоє знаків переживуть справді незабутню новорічну ніч з несподіваним сюрпризом. Причина: Місяць у Козерозі, який припадає на 23 грудня, принесе строгість і дисципліну, а ретроградний Марс у Близнюках з 28 грудня принесе удачу й успіх обом знакам Зодіаку.

Два знаки Зодіаку будуть налаштовані на святкування, оскільки Всесвіт буде на їхньому боці.

Цей святковий сезон буде особливо сприятливим для цих знаків Зодіаку.

Два знаки зодіаку матимуть усі підстави для усмішки, незважаючи на важкі часи для України.

Телець

Кінець року Телець проживе в доброму гуморі. Причина? Багато подій звеличать його і змусять відчути себе живим. Безсумнівно, новорічна ніч буде наповнена гарним настроєм, щоб там не відбувалося.

Кінець року Тельці захочуть пережити під знаком новизни. Він позбавить оточуючих токсичних зв’язків і житиме більш простим щоденним життям. Якщо цей земний знак зазнає успіх в останні дні грудня, це тому, що він отримає значну премію як винагороду за свої зусилля.

Телець не очікував такого сюрпризу, і є ймовірність, що на цього працьовитого знака лягають інші обов’язки. Цей знак зодіаку забажає розширити свій кругозір і, ймовірно, зустріне людину-антипод свого темпераменту, яка змусить його серце битися частіше.

Водолій

Після кількох років спаду різносторонній представник зодіаку нарешті повертає собі силу звіра. Ті, у кого нестабільний настрій, будуть спокійнішими і спокійнішими. Якщо у нього є всі шанси посміхнутися в новорічну ніч, то це тому, що він, ймовірно, зустріне дуже дорогого друга, який переїхав.

Ця зустріч буде чарівною; Водолій і ця людина знаходять свою колишню співучасть. Водолій, накопичивши гроші, попроситься в якусь подорож, щоб відпочити від роботи.

Ця подорож відкриє йому очі на життя, до якого він прагне. Він захоче кращих відносин між професійним і приватним життям, і ієрархічне начальство підкорятиметься його вимогам. Настрій Водолія буде в хорошому стані на радість його близьким у цей захоплюючий святковий сезон.

Стрілець

Цей авантюрист за знаком Зодіаку більше, ніж будь-коли, захоче втекти. Стрільці відновлять зв’язок із природою, і це піде їм на користь.

Його дні будуть наповнені прекрасними сюрпризами, і йому доведеться забути про свої заборони. І, відповідно, це буде можливість незабутньої зустрічі, яка, швидше за все, відбудеться. Також цілком можливо, що в цей період він зустріне споріднену душу.

Якщо його серце вже захоплено, партнер зробить прохання, від якого він не зможе відмовити.

Крім того, ретроградація Урана в Тельці принесе впертість і спокій для здійснення своїх мрій. Це буде можливість для Стрільців провести особливий час Нового року.

Фото ілюстративне спеціально для ibilingua

You cannot copy content of this page